Zgubiłem kartkę z WORDu z informacją o egzaminie

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Zgubiłem kartkę z WORDu z informacją o egzaminie

Postprzez Dathen » wtorek 30 grudnia 2008, 15:37

Witam. Mam drobny problem. Minęły święta, chaos w domu po gościach, dzisiaj szukam i za nic nie mogę znaleźć kartki którą odebrałem w WORDzie przy zapisywaniu się na egzamin (z terminem egzaminu itd.). Tu nasuwa się więc moje pytanie - czy kartka ta jest potrzebna, gdy podchodzimy do egzaminu, czy ma jedynie charakter informacyjny? I jeśli jest niezbędna, to co mam zrobić, by dostać drugą? Z góry dziękuję za odpowiedź.
Dathen

Postprzez qwer0 » wtorek 30 grudnia 2008, 15:41

ta karteczka calkowicie zbedna jest do przystapienia do egzaminu.
No chyba, ze zdazyloby sie tak, ze WORD zapodzialby Twoje dokumenty gdzies, to wtedy nie masz dowodu, ze je tam w ogole zostawiles :P
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 255 znaków
qwer0

Postprzez Dathen » wtorek 30 grudnia 2008, 18:22

Uff, to dobrze ;) . No to za niecały miesiąc do lublina na egzamin pierwszy (i oby ostatni) ruszam ;) . Dzięki.
Dathen

Postprzez Kari » wtorek 30 grudnia 2008, 18:56

Ja mam dwa egzaminy za sobą i na każdym z nich ta kartka była potrzebna (WORD Olsztyn). Przed wejściem na egzamin z teorii pan sprawdzał dane na tej kartce i dowodzie, później (na placu) tą kartkę trzeba było oddać egzaminatorowi. Więc chyba raczej jest potrzebna, ale nie wiem jak w inny WORD'ach ;p
Kari

Postprzez luklic » wtorek 30 grudnia 2008, 19:54

Tak jak wyżej, Word Olsztyn - nawet się nie pokazujcie bez kartki, bo ochroniarz na dole sprawdza :D co jest śmieszne, nikogo bez tej kartki na górę na egzamin nie wpuści (na teorię).

:D

No i znowu mamy co WORD to obyczaj :D
luklic

Postprzez Winhold » wtorek 30 grudnia 2008, 19:54

Word Białystok nie trzeba miec tej kartki.
Winhold

Postprzez HakirimJP » wtorek 30 grudnia 2008, 20:47

qwer0 napisał(a):ta karteczka calkowicie zbedna jest do przystapienia do egzaminu.
No chyba, ze zdazyloby sie tak, ze WORD zapodzialby Twoje dokumenty gdzies, to wtedy nie masz dowodu, ze je tam w ogole zostawiles :P

Właśnie u mnie tak było w WORD Chełm. W ogóle gość nie był wpisany nigdzie a miał karteczkę i przystąpił.
A jak tak się boisz, to idź do Pani "w okienku" i poproś o potwierdzenie tego egzaminu, i wytłumacz się, że zgubiłeś, przecież nie masz 10lat, masz język i umiesz rozmawiać z ludźmi.
22.12.2008r. WORD Chełm: teoria (+) placyk (+) miasto (+)
Ja w różowym swetrze nadal będę mężczyzną, a pi*da ze złotą ketą nadal jest pi*dą.
HakirimJP

Postprzez mistrzro » środa 31 grudnia 2008, 15:47

w Częstochowie tak samo trzeba pokazac gosciowi z ochrony ta karteczke, potem jest zbedna... czy ja wiem czy by nie wpuscil bez tej kartki? wystarczy wytlumaczyc o co chodzi, jeden telefon i Cie wpusci :)
mistrzro

Powrót do Luźna gadka