zainteresowanie Forum PJ

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

zainteresowanie Forum PJ

Postprzez rocko19 » piątek 02 stycznia 2009, 14:16

Nie znalazłem tematu pokrewnego ale interesuje mnie kwestia zainteresowania tym forum.
Co powoduje, że ludzie udzielają się na naszym forum?
Forum przeglądałem od dłuższego czasu, ale podchodziłem do tego dość sceptycznie, jednak postanowiłem się zarejestrować i brać czynny udział.
Mogę zaczerpnąć informacji, wymienić się poglądami,porozmawiać.
Co Wami kieruje, aby tutaj uczestniczyć? Jak mocno jesteście związani z PJ?
rocko19

Postprzez kthxb » piątek 02 stycznia 2009, 15:27

W celu zwiększania swojej wiedzy, pomocy innym :), a poza tym z czystej ciekawości. Czasami trafi się jakiś dobry temat i warto poczytać.
kthxb

Postprzez Sławek_18 » piątek 02 stycznia 2009, 15:30

z przyzwyczajenia. TO jest jak kofeina czy nikotyna :lol:
Jestem na tym forum od czasów kamienia łupanego (takie STARE forum, które zapewne pamięta ella, jak i paru innych użytkowników. Tam to dopiero był KLIMAT :-) )
Prawo Jazdy na C uzyskane: 20-10-04
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo jazdy na B uzyskane: 08-02-02
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo Jazdy na C-E uzyskane: 23.04.2008
Ilość egzaminów: sztuk 3
Sławek_18

Postprzez zgoda » piątek 02 stycznia 2009, 15:49

Odreagowanie stresu.

Istnieje teoria, która twierdzi, że werbalizowanie w sytuacjach problemowych pomaga oswoić sytuację i zapanować nad emocjami.
zgoda

Postprzez HakirimJP » piątek 02 stycznia 2009, 16:06

Ja jak włączam przeglądarkę to nawykiem włączam forum z zakładki czy chciałem wejść czy nie.
A zainteresowanie w celu zdobycia większej wiedzy, dyskusji o absurdach i niedomówieniach PoRD. Czasami też są jakieś śmiechy. :D
Dużo jest też ciekawych rzeczy. Ogólnie lubię tą "więź" forumowiczów i chętnie bym ją zamienił na realną, w sensie, że bym poznał. :)
22.12.2008r. WORD Chełm: teoria (+) placyk (+) miasto (+)
Ja w różowym swetrze nadal będę mężczyzną, a pi*da ze złotą ketą nadal jest pi*dą.
HakirimJP

Postprzez chantal » piątek 02 stycznia 2009, 16:29

dla osob takich jak ja,ktore zdawaly egzamin kilka razy to forum bylo jak taka odskocznia,mozna porozmawiac,wyplakac sie i podzielic radoscia zdanego egzaminu a teraz kiedy juz jezdze,znajduje tu wiele cennych informacji jak rowniez moge zapytac jesli czegos nie wiem.
29 listopad 2008-mój szczęśliwy dzień:)
UWAGA-BLONDYNKA ZA KIEROWNICĄ:)
chantal

Postprzez przemq14 » piątek 02 stycznia 2009, 20:16

Ja zacząłem czytać forum już jakiś czas temu. Zacząłem się udzielać dopiero jak zacząłem kurs. I jakoś tak zostałem.

Lubię poczytać ciekawe tematy, podyskutować. Dziennie sprawdzam czy są nowe posty po kilka razy, przyzwyczajenie. :)
kierowca kat. B od 28.08.08 (egz. 18.08.08)

kat. A w planach ;)
przemq14

Postprzez rocko19 » piątek 02 stycznia 2009, 20:46

Ja to dziennie jak komputer włanczam to musze wejśc na to forum juz poprostu z przyzwyczajenia:)
rocko19

Postprzez AgaG » sobota 03 stycznia 2009, 11:29

Ja znalazłam to forum przypadkiem jak szukałam informacji na temat egzaminu na prawo jazdy.Byłam już na kursie ale człowiek zawsze głodny dodatkowej wiedzy :wink:
Teraz wchodzę z przyzwyczajenia ale też dlatego bo może dowiem się czegoś nowego co mi się przyda w codziennej jeździe ale też odnośnie nowych przepisów itp.rzeczy :)
AgaG

Postprzez Glammaniara » sobota 03 stycznia 2009, 14:59

Ja po pierwszym niezdanym egzaminie postanowiłam nieco dokładniej wgłębic się w ten temat i szukałam zdaje się czegokolwiek na temat egzaminów i tym podobnych rzeczy. Poza tym, miałam za drugim razem zdawac na Toyocie i szukałam takich podstawowych rzeczy jak włączniki i wygląd świateł. Na tym forum znalazłam to i wiele innych rzeczy, które warto było przeczytac, no i już nie opuściłam forum :) Wiedziłam, że ten temat mnie interesuje i nawet po zdanym egzaminie dalej wpadałam. Forum odwiedza wielu ekspertów w tej dziedzinie i to plus, ale inne osoby też są w stanie zawsze coś doradzic. Po prostu lubię to miejsce w sieci :)
Obrazek
Glammaniara

Postprzez żuczek54 » sobota 03 stycznia 2009, 15:45

ja zacząłem wchodzic na to forum gry uczeszczałem na kurs prawa jazdy, teraz mam juz prawko 2 miesiace ale nadal lubie sobie poczytac, a dzisiaj gdy zauwazyłem ten temat postanowiłem ze musze sie zarejestrowac:D
żuczek54

Postprzez Patsy » niedziela 04 stycznia 2009, 21:01

Bo tutaj fajny klimat panuje :lol: staram sie bywać jak tylko mam czas, przyzwyczailam sie troszke do tego forum, a prowadzenia auta jest bardzo przyjemna rzecza wiec milo rowniez poczytac conieco na ten temat.
A jeśli mozna komus pomoc to tez jest bardzo mile uczucie :)
Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć:"Jestem w więzieniu w Meksyku"a on na to odpowie:"nic się nie martw, zaraz tam będe".
Patsy

Powrót do Luźna gadka