Witam,
jeśli wybrałem zły dział to przepraszam... ale jestem tak wkurzony, że normalnie nie moge już....
Mam pytanie:
Moje stałe zameldowanie jest np. Jasło
Mieszkam od urodzenia na pobyt tymczasowy gdzieś indziej np. Wodzisław Ślaski
I teraz przejdźmy do rzeczy. Zdałem prawko w Jastrzębiu Zdroju za 1 razem. Dzwonie do starostwa Wodzisław Śląski pytam sie czy prawko jest do odebrania, mówią że tak. Przyjeżdżam do nich pokazuje im dowód pisze na nim Jasło daje jej kartke, że mieszkam na pobyt tymczasowy w Wodzisławiu i mówi mi, że nie może mi dać prawka bo stałe zameldowanie mam w Jaśle! Dlaczego? dowód mogłem odebrać w Wodzisławiu... wszystkie listy, rozliczenia itp. moge sie rozliczać na miejscu ... Dlaczego nie moge prawka odebrać w Wodzisławiu tylko musze jechać do Jasła.... mówie jej, że mają faxy i wnioski mogą sobie przesyłać...
To jest dziwne, to dlaczego mogłem zdawać prawko w Jastrzębiu... nie było żadnych problemów...
Po prostu żal....
Po przyjechaniu do domu jeszcze do nich zadzwoniłem jak sie troche uspokoiłem :P i jeszcze raz im to mówie i czekam,czekam (naradzała się może hehe) i powiedziała, że mam zadzwonić w poniedziałek. Ciekawe co powie...
Może miał ktoś podobny przypadek ?
Prosze o pomoc i porady.