Egzamin, kompletna paranoja.

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez rad-an » wtorek 27 stycznia 2009, 12:03

Może spróbuj zapisać się w innym WORD-ie?

A przy okazji, sprawdź w słowniku co znaczy słowo "bynajmniej". Bo coś mi się wydaje, że bynajmniej nie to co myślisz ;)
rad-an

Postprzez niezadowolona_z_OSK » wtorek 27 stycznia 2009, 15:10

w Warszawie może i nie ma łączonych,ale na 1-szy termin praktycznego czeka się do 2-3 tygodni max. Dziwne,że na teorię dłużej :p
niezadowolona_z_OSK

Postprzez Khay » wtorek 27 stycznia 2009, 15:40

Nie wiem, może teraz gdy są trzy WORDy to i 2-3 tygodnie (szczególnie w WORD Radarowa, choć pewnie powoli się to wyrównuje) - zdawałem jak Radarowej jeszcze nie było i jak się otworzyła. Na początku terminy na Radarowej w ogóle były króciutkie, ale nie chciałem już w onczas kombinować z przeniesieniem papierów (choć pewnie po 3 praktycznym, gdy nie miałbym już szans "w okienku" załatwić kolejnego przed wygaśnięciem teorii zdanie bym zmienił). Na Odlewniczej pierwszy egzamin (teoria+praktyka) w moim wypadku oznaczał jakieś 2.5 miesiąca czekania. A i kolejne wcale nie były szybciej, mimo otwarcia nowego ośrodka... ;) Więc jeśli teraz jest nieco lepiej to pozostaje się tylko cieszyć.

Pozdrawiam
Khay
Khay

Postprzez Gość » środa 28 stycznia 2009, 09:28

Czytam i czytam i oczom nie wierzę.
Ja teorie miałam 4.12 - zdałam.
Praktykę - 14.1 - nie zdałam i druga poprawke mam po 45 dniach!!!
W PORD Gdańsk - czy można zmienić termin, pisać podania czy lepiej cicho siedzieć?
Też nic nie podpisywałam!!!!
Wkurza mnie ten okres czekania bo tydzień przed egzaminem będę musiała jazdy wykupić aby sobie przypomnieć i podszkolić.
Porażka....
Gość

Postprzez martuuus » środa 28 stycznia 2009, 20:24

Khay
Nie bulwersuj się. Nie sądziłam, że co WORD to inny obyczaj, bo byłam przekonana, że w Polsce obowiązuje jedno prawo.
Z tego, co się orientuję egzamin łączony jest również w Koninie i we Włocławku. Domniemam więc, że jest to zależne od województwa? No cóż - wystarczyło mnie o tym poinformować bez zbędnej zgryźliwości :wink:
12.o1.2oo9 r. - zdałam egzamin na prawo jazdy kat. B :D
martuuus

Postprzez Khay » środa 28 stycznia 2009, 21:10

martuuus napisał(a):Khay
Nie bulwersuj się. Nie sądziłam, że co WORD to inny obyczaj, bo byłam przekonana, że w Polsce obowiązuje jedno prawo.

Ależ ja się nie bulwersuję. Za mało emotikon? :) A odnośnie takich przekonań (jak u mnie tak u wszystkich) to nie jesteś odosobniona. Podobnie jest z opłatami w WK, światłami przy włączonym silniku, interpretacją zasad egzaminu czy wręcz przepisów PoRD. Niestety, nie ma tu spójnych zasad. Trzeba się dostosować...

Z tego, co się orientuję egzamin łączony jest również w Koninie i we Włocławku. Domniemam więc, że jest to zależne od województwa? No cóż - wystarczyło mnie o tym poinformować bez zbędnej zgryźliwości :wink:

Może, nie wiem. Wydaje mi się jednak, że Konin leży w tym samym województwie co Poznań... jeśli się nie mylę, to chyba jednak ustala się to na poziomie WORDu, bez konsultacji z "centralą". A jeśli naprawdę tak odebrałaś moją wiadomość (jako zgryźliwą) to wybacz, nie miałem takiej intencji. :)

Pozdrawiam
Khay
Khay

Postprzez Ammut » piątek 30 stycznia 2009, 00:24

martuuus napisał(a):Z tego, co się orientuję egzamin łączony jest również w Koninie i we Włocławku. Domniemam więc, że jest to zależne od województwa?

W Bydgoszczy też jest łączony :)
Ammut

Postprzez Khay » piątek 30 stycznia 2009, 00:49

Ammut napisał(a):
martuuus napisał(a):Z tego, co się orientuję egzamin łączony jest również w Koninie i we Włocławku. Domniemam więc, że jest to zależne od województwa?

:roll: kolego wielce szanowny... martuus zdawała w Bydgoszczy i już nam się pochwaliła, że jest... Czasem można spróbować przeczytać wcześniejsze posty. :>

Pozdrawiam
Khay
Khay

Postprzez martuuus » sobota 31 stycznia 2009, 11:42

Ammut

Jak już Khay napisał, miałam tę `przyjemność` zdawać w bydgoskim WORD-zie. ;)
martuuus

Postprzez Ammut » sobota 31 stycznia 2009, 12:16

Khay napisał(a):
Ammut napisał(a):

:roll: kolego wielce szanowny... martuus zdawała w Bydgoszczy i już nam się pochwaliła, że jest... Czasem można spróbować przeczytać wcześniejsze posty. :>

Pozdrawiam
Khay

Mój błąd - nie doczytałam (końcówka nicka nie zawsze świadczy o płci :lol: ).

Jak mój egzaminator będzie taki dokładny jak szanowny kolega , to na pewno obleję ...Trochę luzu nie zawadzi... :wink:

Pozdrawiam
Ammut :wink:

Martuus gratulacje :)
Ammut

Postprzez martuuus » niedziela 01 lutego 2009, 12:44

ammut

dzięki. ;) wprawdzie za 2 (na pierwszym poległam na łuku), ale to i tak sukces biorąc pod uwagę dzisiejszą zdawalność. Bądź co bądź - jestem z siebie dumna :D
martuuus

Poprzednia strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy