Khay napisał(a):martuuus napisał(a):Na parkingu dostał polecenie zaparkowania prostopadle tyłem. Czy niejasno się wyrażam?
No to albo to wklej do mitów, albo doskonały powód do odwołania. Bo na egzaminie nie można wydać takiego polecenia. Stąd moja uwaga o instrukcji egzaminowania. Na egzaminie wybrać można jedno z trzech, prostopadłego tyłem wśród manewrów do wyboru nie ma. Podobnie jak równoległego przodem.
Mitem to nie jest. Po co miał kłamać? Dla nas (tzn. dla mnie i dla niego, zdawaliśmy w tym samym dniu) nie wydawało się do jakieś dziwne i nadprzyrodzone. Byliśmy na to przygotowani, nasz instruktor chyba też, bo kilka razy na kursie musiałam tak parkować. Nawet nie wiedziałam, że nie jest to zadanie egzaminacyjne. Gdyby nie zdał (przez to właśnie) to może i by się odwołał, ale nie rozumiem w jakim celu ma to robić skoro od kilku miesięcy jest już prawnym kierowcą pojazdów kat. B.
Co do równoległego przodem - miałam takie i rownież nie sprawiło mi jakiś mega trudności, bo wydaje mi się być najprostszym spośród wszystkich. Tymbardziej, że egzamin zdałam.
O co tyle zamieszania?
W Bydgoszczy jak widać wszystko jest możliwe.
12.o1.2oo9 r. - zdałam egzamin na prawo jazdy kat. B :D