natasza1986 napisał(a):a np. te głupie zadania. Egzaminator kazał mi włączyc silnik, światła pozycyjne i awaryjne i wyjśc z auta i pokazac ręką gdzie one są. Robią z ludzi idiotów!!!
Sprawdzanie czy wiesz, gdzie są światła to według Ciebie robienie z ludzi idiotów? W moim wordzie jest sporo egzaminatorów, którzy chcą żeby chodzić dookoła samochodu i pokazywać wszystko palcem i nazywać, po to jest egzamin żeby to sprawdzić.
natasza1986 napisał(a):Lusterek też nie wolno za nisko ustawic bo błąd a poto one są. To ja mam miec dobrą widocznośc na drodze wiadomo że jeśli będę wyjeżdżac na miasto to ustawie je do ruchu ulicznego.
Yhym, już to widzę jak za każdym razem ustawiasz sobie lusterka po wjeździe na parking, jak i przy wyjeżdżaniu z niego ;]
Takie rzeczy jak Ty tutaj wypisujesz to są najnormalniejsze rzeczy na świecie, jeśli ktoś tego nie potrafi to raczej nie powinien być kierowcą. Po za tym, cofasz na łuku przy użyciu tylnej szyby i lusterek.
A co do forum to jest opcja edytowania swoich postów, nie pisz pot pod postem jak czegoś zapomnisz, tylko edytuj stary.