Kierowca z przymusu.

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez kev » piątek 03 kwietnia 2009, 08:24

A mnie śmieszy jak odwracacie kota do góry ogonem.

Gość nie czuje zapału do jazdy samochodem i jest to trochę dziwne (nie mówię, że złe) i koniec. Nie wiem po co zaczynacie dywagowanie na ten temat skoro sprawa jest prosta jak wzniesienie w WORDzie.
Obrazek
24.11.2008 Teoria + Praktyka (MORD Kraków) za pierwszym razem :)
http://autormk.pl - Diagnostyka samochodowa
kev

Postprzez dariex » piątek 03 kwietnia 2009, 18:51

Heee chłopaki,"wyluzujta" :lol: :lol:
Kłócicie się tu wszyscy jak te..hmm..nooo..baby? :P

Po prostu po raz kolejny stworzył się nie mający nic wspolnego z pytaniem autora off top.
Sam zainteresowany podziękował za rozmowę,więc my też dajmy sobie siana ;)
dariex

Postprzez rocko19 » piątek 03 kwietnia 2009, 19:31

kev napisał(a):No i co o tym "babochłopie" sądzisz ? Dobry materiał na żonę ;> ?Tak samo dobry jak mąż bez prawa jazdy i pojęcia o samochodzie ?

Bez obrazy oczywiście bo jak przeczytałem to drugi raz to doszedłem do wniosku, że ma trochę ofensywny wydźwięk.

Kurcze coty piszesz? Aby być dobrym mężem trzeba znac sie na samochodach i móc legalnie je prowadzić?Mam nadzieje, że napisałes to w formie żartu :)Liczy sie to co człowiek ma w srodku i jaki jest, a nie czy ma pociąg do aut,pociągów,koparek,motorów.Codo babochłopa to sam znam wiele dziewczyn których nie interesują zakupy,modern ciuch,solarium,kosmetyczka,bravo girl,i facet w BMW.I taki babochłop może byc swietnym materiałem na żone.Nara.
rocko19

Poprzednia strona

Powrót do Luźna gadka