przez kogar » piątek 02 lipca 2004, 23:12 

wiem o co chodzi , jedzialem tam na kursie  , naszczescie nie jechalem tamtedy , moge powiedziec   ktoredy jechalem otoz :
wyjazd z osrodka , wjazd na  zeromskiego   albo SIenkiewicza,  nie pamietam dokladnie ktora to w prawo bla ;) potem   do konca i w lewo do Dąbrowskiego , a nastepnie na koncu jest STOP i w prawo , tam  do gory i za droga czyli po luku w lewo  , za tym lukiem mialem hamowanie awaryjne ,   i tam mi  zgasl silnik  czego mi nie zaloczyl ,  nastepnie  prosto  .     do wiatel i na swiatlach mialem skrecic  w lewo , a ze ktos  ptracil rowerzyste  tak wiec   poczekalem minute  za autem i egzaminator kazal mi zjechac  na  prawo na skrzyzowaniu  ( przjechac przez ciagla)  i  skrecic w prawo i wyjechac na trase  , wyjechalem an trase i chyba  na swiatlach skrecilem w prawo ,  niestety   dalej juz nie pamietam dokladnie drogi ale chyba skrecilem w ulice  Dlugosza ( Sosnowiec ) potem w prawo , jakimis waskimi , kretymi uliczkami jechalem gdzie jest  do 40 praktycznie , poziwmj wiem ze jechalem  ulicą   "Ludowa"  ( DG ) i tam mialem drugie hamowanie awaryjne ,  juz poprawnie wykonane ,  skret w prawo i jeszcze raz w prawo i do osrodka ;)  
a  podczas  jazdy porozmawialem sobie  z Egzaminatorem o tym do jakeij chodze szkoly  itp ;)  .  Aha  egzaminatorowi sie  troszke spieszylo  wiec mnie poganial ;)   i slyszalem teksty  jedz zesz jak facet .!   no szybciej   i tak   jechalem 55 ;-)   albo jak jakis luk to mowil jedz szybciej itp ;)  
a informacieje o  haomwaniu awaryjnym podawal  duzo wczesniej nic  wykkonywalem , tak z 10 sek przed  hamowaniem ;-) co bylo dobre  " Prosze sie przygotowac do hamowania awaryjnego"   
ogolnie  moge powiedziec ze trafilem na   spoko  egzaminatora   niestety zapomnialem  nazwiska ;(  ale   jezdzi  granatowym  renault megane Scenic ;-) 
zycze powodzonka ;)
i dzieki  za  gratulacje ;-) 
aha teraz pome pytanko czy jest tu ktos z  okolic  najlepiej czeladzi itp ;P bo  tu akurat mieszkam . Otoz czy w czeladzkim urzedzie jest wydzial komunikacji ? czy musze jechac do Bedzina pozalatwiac ?
			oby zdac!