WORD WARSZAWA EGZAMIN NA INSTRUKTORA NAUKI JAZDY

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

WORD WARSZAWA EGZAMIN NA INSTRUKTORA NAUKI JAZDY

Postprzez Trawis17 » niedziela 19 kwietnia 2009, 19:33

Dzisiaj w WORD Warszawa zdawałem egzamin na instruktora nauki jazdy-NA SZCZĘŚCIE ZDAŁEM!
Lecz sposób traktowania osób zdających przez komisję egzaminacyjną jest przerażający!
Egzamin rozpoczął się o godzinie 8 natomiast ja przebywałem do godziny 15.Przez cały czas trwania egzaminu komisja robiła sobie przerwy nie informując o czasie ich trwania. Przerwy dochodziły nawet do 40 minut!!!Nie dośc, że w budynku było bardzo zimno to nie mieliśmy mozliwości spozycia jakiegokolwiek posiłku lub napicia się np herbaty. Gdyby "szanowna" komisja raczyła nas poinformować o długości przerw to każdy miałby możliwość zjedzenia posiłku.
Co do formy przeprowadzania egzaminu również mam zastrzeżenia.
Członkowie komisji byli nieuprzejmi, stawiali pytania nieprecyzyjne i po części nie związane z tematem. Miałem wrażenie,że jeden z członków komisji nie do końca zna przepisy ruchu drogowego wymagając ode mnie znajomości przepisów które tak naprawdę nie istnieją. Natomiast pani zasiadająca w komisji zadając pytania z metodyki chyba nie wiedziała,że istnieją metody nauczania według Tadeusza Nowackiego.

Za egzamin płacimy niemałe pieniądze a warunki i traktowanie osób zdających przez komisję jest oburzające!!!

Jeżeli macie podobne odczucia to myślę ,że warto się nimi podzielić
Trawis17

Postprzez cman » niedziela 19 kwietnia 2009, 21:56

Gratulacje, ale dodaj swoją relację tutaj: http://www.prawojazdy.com.pl/forum/viewtopic.php?t=8261
cman

Powrót do Egzamin na prawo jazdy