Zamknięcie WORD w Gliwicach

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez miszczu » środa 08 kwietnia 2009, 17:15

Byłem dzisiaj 8.04.09 się zapisać na teorię i moim oczom ukazała się informacja, że WORD w Gliwicach zostaje zamknięty 1 lipca i jest przeniesiony bodajże do Rybnika. Pani powiedziała mi, że zdążę jeszcze napisać teorię ale praktykę będę musiał już zdawać gdzie indziej. Termin oczekiwania w Gliwicach na teorie- połowa czerwca, także podziękowałem i pojechałem zapisać się Bytomia, gdzie na teorię czekam do 05.05.09r, pisałbym wcześniej ale urodziny mam 4 maja. Także nie warto w ogóle jechać do Gliwic, tylko od razu jechać do Bytomia.
miszczu

Postprzez rafaelek17 » środa 08 kwietnia 2009, 17:41

zamykają word Gliwice? znasz jakieś przyczyny? :shock:
21.01.09 Plac + Miasto -
23.03.09 Plac + Miasto + :D
rafaelek17

Postprzez miszczu » środa 08 kwietnia 2009, 18:15

Niestety nic więcej nie wiem, jedynie tyle co napisałem.
miszczu

Postprzez black_jack » piątek 10 kwietnia 2009, 20:21

to jest jawny skandal!!! Teraz całe Gliwice i Zabrze (prawie 400tys ludzi!!) beda zdawac w Bytomiu (bo kto bedzie zasuwał do Rybnika - ~1h w jedna strone?). Skoro w samych GLiwicach czekalo sie 8-10tygodni to ile bedzie teraz? 4 miesiace? Czy w tym kraju kiedys bedzie normalnie? :/

PS. jakis czas temu słyszałem plotki o otwarciu WORD w Zabrzu. Przyznam sie szczerze, ze nie chcialo mi sie w to wierzyc, ale moze cos jest na rzeczy w zwiazku zamknieciem oddzialu gliwickiego?
black_jack

Postprzez effffffffka » piątek 10 kwietnia 2009, 22:50

Ten kto wymyślił przenosiny ośrodka z Gliwic do Rybnika, musi być mega MYŚLICIELEM! Jestem ciekawa kto np. z Pyskowic będzie jechal na egz. do Rybnika, wszyscy uderzą do Bytomia - będą długie kolejki oczekujących. W Zabrzu na 100% nie będzie WORD-u. Podobno w przyszłym tygodniu ma być protest OSK w Gliwicach.
effffffffka

Postprzez sztylu » poniedziałek 13 kwietnia 2009, 22:40

Zgadza sie zamykaja WORD w Gliwicach, jak mozecie wypowiadajcie sie tutaj: http://www.word.cms.com.pl/index.php?in ... 764486&f=2 moze do kogos to dotrze
Jeszcze nie jedną paranoję przyjdzie nam przeżyć i robić swoje!
sztylu

Postprzez tylkoprawda » wtorek 14 kwietnia 2009, 12:02

Kogoś chyba pogrzało. W Zabrzu przecież nie ma WORDu, to juz widze te tłumy pędzące do Bytomia. Przecież to bedzie jedna wielka masakra.

A już nieziemsko cieszę się na myśl że po całym kursie w Gliwicach egzamin zdam w Bytomiu, gdzie każda droga to jedna wielka dziura, a tramwajów jest więcej niż samochodów :D:D

To juz bym wolała Rybnik, ale tam z kolei wszędzie są ronda :roll:

Ktoś nie ma mózgu, żeby zamykać WORD w Gliwicach
tylkoprawda

Jestem załamana!!!!!

Postprzez aga77 » czwartek 16 kwietnia 2009, 09:17

Mam wyznaczony egzamin na 10czerwca(praktyczny)jak nie zdam ,a napewno tak będzie,to będę musiala wydac fortune,na dojazdy do Rybnika,którego wogóle nie znam!!! Kto to wymyślił?????????Gliwice to jest duze miasto,za duze zeby nie bylo w nim osirodka egzaminacyjnego!!!!!!!!!!!!!!!!Zaczelam kurs w Gliwicach i tu chce go skończyc!!!
aga77

Postprzez Barabasz » czwartek 16 kwietnia 2009, 17:46

teren gliwickiego WORDu jest wlasnoscia LOKu
za co im placa slona kase
decyzja o przenosinach gliwic do rybnika zapadla w katowickiej dyrekcji WORDow
tam maja swoj nowo wybudowany osrodek i to im sie bedzie oplacac
co do gliwic to slyszalem ze frankiewicz nie chce juz WORDu w gliwicach i mimo ze wczesniej wystepowano do niego o teren pod budowe to nie bylo zgody <-- ale to nie potwierdzone info.

pewno sie gdzies spoznil jak mu sie "eLka" z LOKu wlokla przed nosem :D
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą predkością..."
Vittorio de Sica
Barabasz

Postprzez tylkoprawda » sobota 18 kwietnia 2009, 14:43

Wnioskuję po tym że prezydent Frankiewicz ma jakiś uraz do środków lokomocji w ogole.
Tramwaje chce zlikwidować
WORD podobnie, wiec ludzie nie beda robić prawka.

No to czym my mamy jeździć? :D
tylkoprawda

petycja

Postprzez sztylu » poniedziałek 20 kwietnia 2009, 12:17

Powstaje petycja przeciwko likwidacji gliwickiego WORDu, wszyscy ktorzy chca walczyc z glupimi decyzjami urzednikow niech sie wpisza:
http://wordgliwice.ynd.pl/
Zachecam!!!
Jeszcze nie jedną paranoję przyjdzie nam przeżyć i robić swoje!
sztylu

Postprzez glor » środa 06 maja 2009, 09:48

Witam
http://www.plus.gliwice.pl/news.php?type=news&id=4706

A jednak coś się dzieje.

Dyrekcja Wordu winna ogłosić swoje stanowisko.

Pozdrawiam.
glor

Postprzez sara_rokitnica » piątek 08 maja 2009, 16:57

http://www.plus.gliwice.pl/news.php?type=news&id=4706
jednak nie zamykają Gliwic :D a już się przygotowywałam psychicznie do tego, że będę musiała zdawać w Bytomiu i wykupić nieco więcej godzin niż zamierzałam żeby się trochę przyzwyczaić do jazdy po tym mieście bo prawie wcale go nie znam...

Edit: ups... widzę, że się trochę spóźniłam z moją radosną nowiną ;) ktoś to "odkrył" wcześniej niż ja ;) (co mnie wcale nie dziwi bo jeśli chodzi o orientowanie się we wszelkich nowościach, jak to mówi moja nauczycielka, "mój refleks bije wszystkich na głowę" :roll: )
sara_rokitnica

pytanie...

Postprzez sara_rokitnica » piątek 15 maja 2009, 14:23

Słyszałam, że podobno jednak zamkną WORD w Gliwicach, tyle, że nie 1 lipca, a 17 lipca... Wie ktoś coś na ten temat? Ja mam na 21 wyznaczony egzamin teoretyczny, więc wtedy pewnie czegoś się dowiem na ten temat, ale może ktoś z Was już coś usłyszał- mniej się będę wszystkim stresowała, jak będę "wiedziała na czym stoję". Bo szczerze powiedziawszy całe to zamieszanie z Gliwicami już mnie męczy i to porządnie...
sara_rokitnica

Re: pytanie...

Postprzez MALINA77 » niedziela 17 maja 2009, 18:19

sara_rokitnica napisał(a):Słyszałam, że podobno jednak zamkną WORD w Gliwicach, tyle, że nie 1 lipca, a 17 lipca... Wie ktoś coś na ten temat? Ja mam na 21 wyznaczony egzamin teoretyczny, więc wtedy pewnie czegoś się dowiem na ten temat, ale może ktoś z Was już coś usłyszał- mniej się będę wszystkim stresowała, jak będę "wiedziała na czym stoję". Bo szczerze powiedziawszy całe to zamieszanie z Gliwicami już mnie męczy i to porządnie...
Słyszałam parę dni temu w radio ze nie zamykają word ale ma word sobie poszukać innego miejsca w Gliwicach, to tyle jeśli chodzi o moja wiedzę na ten temat :) , a jeśli jest ktoś faktycznie tym bardzo zainteresowany to niech sie przejdzie do wk moze oni wiedzą cos na ten temat wiecej :D
21.08.08 g.13:30 WORD-egz.teoria (+)
28.10.08 g.11:00 WORD-egz.placyk (+), miasto(+)
Obrazek
MALINA77

Następna strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy