Egzamin ..kilka wątpliwosci

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Egzamin ..kilka wątpliwosci

Postprzez armagedon » środa 13 maja 2009, 16:49

Przedewszystkim chcialbym wszystkich powitac :D
Miałem egzamin na kategorie B i mam kilka watpliowsci do jego przebiegu.. a mianowicie z tego co mi wiadomo egzamin moze trwac 40 minut a ja na samym miescie byłem 55 (do czasu kiedy egzaminator nie powiedzial ze nie zdalem)
Po powrocie do WORDU dostałem "karte egzaminacyjną" z zaznaczonymi błedami ktore rzekomo popełniłem , nie będe juz mowił czy bład ktory jak to egzaminator powiedzial "przewarzył" wynik egzaminu był słusznie podany czy nie .. bo to juz bez znaczenia.
Chodzi mi tylko ze na tej karcie są pozaznaczane manewry wykonane błednie ktorych wogóle nie wykonywałem :!: .. czy jest jakas mozliwosc odwołania sie od tego ?
armagedon

Postprzez agol » środa 13 maja 2009, 16:58

40 minut jest minimum, które musisz spędzić na mieście..
Obrazek
agol

Postprzez Borys_q » środa 13 maja 2009, 16:59

Co do odwołania zawsze możesz napisać pismo do dyrektora word on to przekaże odpowiednim organom wraz z nagraniem z egzaminu i odwołanie zostanie rozpatrzone.
Szybka jazda nie wymaga odpowiednich umiejętności. Trzeba jedynie wiedzieć który pedał odpowiada za jej zwiększanie.
Borys_q

Postprzez barbra » środa 13 maja 2009, 17:48

A tu więcej :
http://www.prawojazdy.com.pl/forum/view ... hp?t=12247
A skoro jesteś nowy,to zacznij od działu:Najczęściej zadawanych pytań,bo tam sporo porad związanych z egzaminem jeszcze znajdziesz. :wink:
Wszystko jest trudne,dopóki nie stanie się proste..
-----------
Kat. B-marzec 2007
barbra

Re: Egzamin ..kilka wątpliwosci

Postprzez jarmal » czwartek 14 maja 2009, 13:23

armagedon napisał(a):Chodzi mi tylko ze na tej karcie są pozaznaczane manewry wykonane błednie ktorych wogóle nie wykonywałem :!: .. czy jest jakas mozliwosc odwołania sie od tego ?

A jakie to manewry masz zaznaczone, których nie wykonywałeś podczas egzaminu? Z tego co pamiętam robi się prawie wszystkie z wyjątkiem chyba parkowań, które mogę być do wyboru. Zresztą jeśli powód oblania był słuszny to odwoływanie się bo ktoś przez pomyłkę wpisał N w parkowanie równoległe, którego nie robiłeś nie jest moim zdaniem w porządku.
jarmal

Postprzez wilkuzzz » czwartek 14 maja 2009, 15:46

Ehhh ile razy to przerabialiśmy , ochłoń kolego a potem pomyśl nad krokami te pierwsze parę dni może być dla ciebie czasem do refleksji gdybyś jeździł znakomicie zdał byś ten egzamin , wiadomo większość zdających obarcza winą egzaminatorów , a bo to cham albo na siłę mnie uwalił , uwierz mi tak nie jest . Skoro egzaminator państwowy osądził że nie masz wystarczających zdolności aby posiadać prawo jazdy to z 99 % pewnością pewne niedociągnięcia są . Znam faceta który jeździł 1 h 15 minut po mieście więc czas tu nie ma znaczenia co do manewrów nic nie możemy na ten temat powiedzieć skoro nawet nie powiedziałeś które to .
"Spadochroniarstwo uczy nas być silnym, a tylko takich potrzebuje nasza ojczyzna"
Gen. Stanisław F. Sosabowski
wilkuzzz

Postprzez agaw » piątek 15 maja 2009, 15:03

ja na moim ostatnim egzaminie jeździłam równą godzinę a wcześniej zdarzył mi sie egzamin gdzie jeździłam 1 godzine 20 minut i pod ośrodkiem usłyszałam , że nie zdałam i to dopiero była niezła porażka ale tamten egzamin i osoba egzaminatora to cała historia
Obrazek

9 maj 2009 nareszcie się udało!!!!
15 maj przyjęto wniosek
19 maj prawko odebrane :))))
agaw

Powrót do Egzamin na prawo jazdy