Zmiany w rozporządzeniu w sprawie szkolenia i egzaminowania

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez Khay » piątek 08 maja 2009, 06:10

I Ty w to wierzysz? W marcu pisali, że od kwietnia. I co, jakoś nie widzę go w żadnym z kwietniowych dzienników ustaw. ;)

Będą tak pisać co miesiąc - dwa, przesuwając tylko datę wprowadzenia. No chyba że faktycznie wejdzie w czerwcu. Wtedy ministerstwo zabierze im ten gorący towar. ;)

Najlepiej skupić się na nauce, zapisać się na egzamin jak już będzie możliwość i umiejętności i zdawać, nie oglądając się na zmiany, dopóki nie zostaną wprowadzone. A jak już ktoś je wprowadzi to na pewno nie czerpać informacji z artykułów prasowych, bo w nich to czasem tak absurdalne wnioski wyciągają dziennikarzyny, że strach się bać. Przeczytać tekst zmieniający, albo jednolity i wiedzieć, ocb.

Pozdrawiam
Khay
Khay

Postprzez mir-0 » poniedziałek 11 maja 2009, 19:09

jakby nie patrzyć, jest to jedna z konkretniejszych informacji od jakiegoś czasu ;)
pozdr
mir-0

Postprzez kingofmetal » czwartek 14 maja 2009, 19:39

Moim zdaniem niepotrzebna jest ta zmiana. Egzaminator nie powinien straszliwie restrykcyjnie przestrzegac narzuconych z góry mu zasad, tylko obiektywnie ocenić predyspozycje kandydata na zostanie kierowcą i na tej podstawie zadecydować, czy wynik egzaminu będzie pozytywny bądz negatywny. Po skróceniu egzaminu zapewne większą wagę będzie się przywiązywać do szczegółów.
kingofmetal

Postprzez Robis » czwartek 14 maja 2009, 20:24

podobno ma to wejść od 1 czerwca... wiecie cos na ten temat? szczerze powiedziawszy, podoba mi sie skrócony czas egzaminu itd, ale ja zdecydowanie bardziej chcialbym zdawac jeszcze na starych zasadach....
Obrazek
04.06.2009 Teoria (+), Plac (+), Miasto (+)
Toyota Yaris Nr 38!
Robis

Postprzez Virus1902 » czwartek 14 maja 2009, 22:33

A ja mam to już gdzieś :D

Ale uważam że te 25 minut jest dobre bo ja na 3 egzaminie zrobiłem wszystkie zadania w 20 a później to mnie tylko tak woził a to jak wiadomo sprzyja popełnianiu błędów :)
Virus1902

Poprzednia strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy