Praktyczny czy łączony. POMOCY

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Praktyczny czy łączony. POMOCY

Postprzez Hubert » niedziela 17 maja 2009, 09:14

Bardzo proszę o pomoc. Jutro idę zapisać sie na egzamin powtórkowy z prawa jazdy. Terminy w Krakowie są bardzo długie na egzamin praktyczny. Czy mogę zapisać się na łączony egzamin, w celu uzyskania dużo szybciej terminu? Czy jest to możliwe? PODKREŚLAM, że teorię mam zaliczoną.
BARDZO PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ. Dziękuję i pozdrawiam.
Hubert

Postprzez dariex » niedziela 17 maja 2009, 09:19

Na łączony czeka się dłużej.
dariex

Postprzez ella » niedziela 17 maja 2009, 12:44

PODKREŚLAM, że teorię mam zaliczoną.

Nikt cię z zaliczoną teorią na taki egzamin nie zapisze.
ella
Moderator

Postprzez mats09 » niedziela 17 maja 2009, 13:23

Po pierwsze napisz podanie o przyśpieszenie - uzasadnienie sam sobie wymyśl - bardzo możliwe, że znajdą złodzieje wolny termin.
Ja w swoim Wordzie przyśpieszałem egzaminy i w ten sposób niedługo będę miał następny 2 tygodnie przed planowanym. I jakoś termin się znalazł...
mats09

Postprzez Robis » niedziela 17 maja 2009, 13:36

mats09 napisał(a):Po pierwsze napisz podanie o przyśpieszenie - uzasadnienie sam sobie wymyśl - bardzo możliwe, że znajdą złodzieje wolny termin.
Ja w swoim Wordzie przyśpieszałem egzaminy i w ten sposób niedługo będę miał następny 2 tygodnie przed planowanym. I jakoś termin się znalazł...

Ja poszedłem do okienka, powiedziałem, że chce zapisać sie na drugi egzamin łączony, bardzo miły Pan powiedział, że termin będzie 18 czerwca... Wtedy nagle sobie przypomniałem ( :D ), że 10 mam wyjazd na cały miesiąc! :D I sie termin znalazł 4 czerwca :D
Obrazek
04.06.2009 Teoria (+), Plac (+), Miasto (+)
Toyota Yaris Nr 38!
Robis

Postprzez cman » niedziela 17 maja 2009, 14:19

mats09 napisał(a):Po pierwsze napisz podanie o przyśpieszenie - uzasadnienie sam sobie wymyśl - bardzo możliwe, że znajdą złodzieje wolny termin.

Szkoda, że w ogóle reagują na takie coś...
cman

Powrót do Egzamin na prawo jazdy