Prawo jazdy, jeżeli zdałem kategorię A a nie zdaem kategoriB

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Prawo jazdy, jeżeli zdałem kategorię A a nie zdaem kategoriB

Postprzez zbyszek20 » wtorek 02 czerwca 2009, 22:05

Witam.

Mam pytanie jeżeli zdałem kategorię A na prawo jazdy, a oblałem kategorię B to czy mogę złożyć wniosek żeby mi już wyrabiali kategorię A ? I czy mogę w tym samym czasie czekać na egzamin na kategorię B?

Czy jeżeli odbiorę kategorię A to wtedy jak będe chciał odebrać kategorię B to czy napiszą mi na karcie prawo jazdy A i B czy samo B wtedy? Proszę o odpowiedź

pozdrawiam
zbyszek20

Postprzez Pajejek » wtorek 02 czerwca 2009, 22:51

Chciałbym coś sprecyzować. Mówisz o egzaminie teoretycznym czy praktycznym (całościowym). Jeżeli zdałeś cały egzamin na kat. A to raczej poczekaj aż zdasz na kat. B. Ponieważ jeżeli będziesz chciał aby WORD wysłał dokumentu na kat. A to wyrobią ci prawo jazdy tylko na A i jeśli zaraz zdasz na kat.B to będziesz musiał wyrobić nowe prawko, czyli poniesiesz dodatkowy koszt (kolejenego dokumentu).
Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać.
Cyceron.
Pajejek

Postprzez zbyszek20 » środa 03 czerwca 2009, 00:17

ile 70złotych?

(egzamin praktyczny oczywiście)

Więc jeżeli zdałem kat. A to mogę prosić żeby mi już wyriabiali kategorię A prawko a w tym czasie bedę mógł czekać na egzamin na B tak?
zbyszek20

Postprzez rafal149135 » środa 03 czerwca 2009, 08:26

zbyszek20 napisał(a):ile 70złotych?

(egzamin praktyczny oczywiście)

Więc jeżeli zdałem kat. A to mogę prosić żeby mi już wyriabiali kategorię A prawko a w tym czasie bedę mógł czekać na egzamin na B tak?

tak
rafal149135

Powrót do Egzamin na prawo jazdy