Teoria i praktyka- razem czy osobno

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez agniesiaa90 » środa 28 stycznia 2009, 19:38

dopiero po zdanej teori mozesz zapisac sie na praktyke
agniesiaa90

Postprzez revivee » poniedziałek 01 czerwca 2009, 20:28

Jak oni ustalają te godziny np. teoria zapisują na 12 a praktyka na 14, tak ze juz z góry wiadomo o ktorej bedzie miasto, czy tylko podaja godziny na teorię? I ile czekaliście zamim wyjechaliście na miasto?
revivee

Postprzez sht » poniedziałek 01 czerwca 2009, 21:13

W moim przypadku, za pierwszym razem, miałem egzamin łączony. Miałem na 8 rano egzamin teoretyczny a po zaliczeniu teorii czekałem na wywołanie na egzamin praktyczny.
Jeśli chodzi o drugie podejście - zapisany byłem na 13.30 na samą praktykę. Jak się później okazało, na tę samą godzinę i na ten sam samochód zapisanych było łącznie 10 osób (kolejność alfabetyczna). W WORD Toruń zapisują na konkretny samochód przy samej praktyce. W praktyce czekałem około 2 godzin na swoją kolej.
Także trzeba czekać. Podana godzina egzaminu na mieście to jest bardzo orientacyjna godzina i raczej trzeba się nastawić na czekanie (chyba że pierwsza litera nazwiska to "A"...).
sht

Postprzez revivee » wtorek 09 czerwca 2009, 16:44

ja tam ide na łączony bo niechce mi sie dwa razy czekać. Testow mozna sie spokojnie nauczyc i podejsc bez stresu. Trudno jak obleje to na 99% miasto a nie testy. Tak czy inaczej bedzie tyle samo czekania w przypadku gdy obleje oraz jak tylko podejde do samej teori- bo dopiero po teori mozna zapisywac sie na praktyke.
revivee

Postprzez Borys68 » wtorek 09 czerwca 2009, 17:08

nadi-a napisał(a):pozwolę sobie odgrzać temat :)
mam takie pytanie: czy jeśli chce mieć teorie i praktyke osobno, to jeśli pójdę jutro to dostanę termin tylko na teorie, a na praktyke będę mogła się zapisać dopiero po zdanej teorii, czy wyznaczą mi oba terminy od razu?

Tak, możesz zapisac sie wyłącznie na teorię. A na praktykę później.
Ja tak robiłem wiosną tego roku. Oblałem pierwsze podejście do teorii, stąd moje zadowolenie z niezapisywania sie na jeden dzień ze wszystkim .
Borys
Borys68

Postprzez Natalchen » czwartek 11 czerwca 2009, 20:12

Ja chciałam zapisać się osobno na teorię i na praktykę, gdyż bałam się, że obleję teorię ;D ale zapisywał mnie mój instruktor, który nie dopuszczał do siebie myśli, że można oblać teorię, więc zapisał mnie na łączony z czego się teraz cieszę, bo nie wiem jak wytrzymałabym ten stres dwa razy : )
Natalchen

Poprzednia strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy