Czy musze zaczynać kurs od pocztku?

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Czy musze zaczynać kurs od pocztku?

Postprzez ej » czwartek 11 czerwca 2009, 21:36

W lutym przerwałam kurs. Zrobiłam teorie i jazdy plus dodatkowe godziny, ale musiałam zmienic miasto zamieszkania i teraz nie mam czasu zpisac sie na jazdy zeby chociaz poznac miasto a potem na egazamin ( nie mam zaliczonego wewnetrzenego). Chciałabym zapisac sie na jesieni spowrotem na jazdy. Ale czy po tak dlugiej przerwie moge zapisac sie tylko na jazdy cz musze od poczatku na caly kurs?
ej

Postprzez mk61 » czwartek 11 czerwca 2009, 21:44

Odbierasz dokumenty z OSK, w którym robiłaś kurs i tam będzie wypisane, jakie tematy przeszłaś na kursie i czy zdałaś egzamin wewnętrzny. Zabierasz te dokumenty (wraz z orzeczeniem lekarskim) i zanosisz je do ośrodka, w którym chcesz dokończyć ten kurs (nie jest on ukończony, bo nie zdałaś egzaminu wewnętrznego). Wygląda to tak, że zanosisz papierki do nowego OSK, tam zdajesz wewnętrzny i oni wydają Ci stosowne dokumenty, z którymi musisz iść do WORDu, żeby zapisać się na egzamin.
Pozdrawiam. Marcin.
All Rights Reserved. Ÿ
Nobody is perfect. I am nobody.
rusel napisał(a):realne to jest skur-wy-syństwo żeby wymagać od kogoś więcej niż wymaga się od siebie.
mk61

Powrót do Egzamin na prawo jazdy