Zawód egzaminatora - stały czy dodatkowy?

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez Pajejek » niedziela 28 czerwca 2009, 08:44

Tak jak napisał mk61, policjanci muszą mieć zgodę przełożonego na to aby mogli sobie dorabiać gdzieś indziej. Są zawody, w których nie mogą pracować. Do takich należy np. praca w ochronie.
Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać.
Cyceron.
Pajejek

Postprzez lapeno » niedziela 28 czerwca 2009, 09:04

mk61 napisał(a):A słyszałeś może o czymś takim, że taki Policjant musi mieć zgodę "z góry" na dodatkową pracę? I też o tym, że ma jeszcze uwarunkowania co do tego, w jakich godzinach i kiedy może pracować w tej drugiej pracy? Pewnie nie. ;)

Po pierwsze "słyszałaś",po drugie Twój protekcjonalny ton jest zbędny.
W każdym zawodzie,praca na dwóch etatach wymaga uwarunkowań dotyczących godzin. Twoja wypowiedź nie podważa mojej i wniosek jest taki sam :funkcjonariusze państwowi mogą pracować dodatkowo (nawet jeśli wymaga to dodatkowych starań). Niepotrzebnie starasz się wobec być ironiczny.Serio,serio.
2.XII.2008 Kat B zdane za I razem
lapeno

Postprzez mk61 » niedziela 28 czerwca 2009, 09:12

Gdzie widzisz ironię w moim poście?
Ty napisałaś post w tonie "przecież Policjanci pracują jako instruktorzy, więc wolna wola", a ja naprostowałem troszeczkę, że jednak nie jest taka wolna. :) I nie chodzi tu tylko o godziny pracy.
Pozdrawiam. Marcin.
All Rights Reserved. Ÿ
Nobody is perfect. I am nobody.
rusel napisał(a):realne to jest skur-wy-syństwo żeby wymagać od kogoś więcej niż wymaga się od siebie.
mk61

Poprzednia strona

Powrót do Luźna gadka