Wybór samochodu

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez Khay » środa 22 lipca 2009, 23:09

mk61 napisał(a):bo przy LPG masz większe prawdopodobieństwo, że instalacja będzie ciulowo zamontowana.

Zawsze można wybrać opcję: kupić benzynę i zamontować LPG we własnym zakresie (w sensie u pewnego gazownika, odpowiednią instalację do danego silnika). Ale to niestety zwykle dość kosztowna impreza... ;)

1998... no to faktycznie, corolla e11 sprzed liftu ma urodę dość... dyskusyjną. ;)

Osobiście wybrałbym mazdę z tego zestawu. Autko moim zdaniem śliczne, a japoniec to japoniec. ;) Choć pewnie jak zawsze i tak wybierzesz to, na co byłeś zdecydowany zanim zadałeś to pytanie. Ale co tam, pytasz - odpowiadam. ;)

Pozdrawiam
Khay
Khay

Postprzez qwerty0 » czwartek 23 lipca 2009, 13:22

Khay napisał(a):Choć pewnie jak zawsze i tak wybierzesz to, na co byłeś zdecydowany zanim zadałeś to pytanie.

Właśnie nie, bo nie byłem zdecydowany :P Teraz najpoważniej rozważam zakup Mazdy lub Golfa, najlepiej w diesel'u (jak się uda znaleźć coś przyzwoitego w przyzwoitej cenie).

Dzięki za pomoc,
Pozdrawiam!
Kierowca kat. B ;-)
qwerty0

Postprzez slayer17 » niedziela 26 lipca 2009, 00:16

A nie lepiej zejść troszkę z rocznikami i kupić może deczko starszego japońca stojącego o półkę wyżej?

NP. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9275201

NA bank dużo bezpieczniejszy, przestronniejszy i lepiej wyposażony. A wersje z dieslem są dość oszczędne i mało kłopotliwe.
31.12.2008r. WORD Krosno - teoria, placyk, miasto +++

16.01.2009 - Prawko w kieszeni ;]
slayer17

Postprzez qwerty0 » niedziela 26 lipca 2009, 20:28

Samochód fajny, ale ja szukam hatchbacka :-)

a przy okazji, co sądzicie o Fiacie Punto II? Mam okazję kupić zadbany egzemplarz z małym przebiegiem, ale jakoś nie jestem przekonany do tej marki...
Kierowca kat. B ;-)
qwerty0

Poprzednia strona

Powrót do Luźna gadka