Zdane prawo jazdy - Błąd w Arkuszu Przebiegu Egzaminu...

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Zdane prawo jazdy - Błąd w Arkuszu Przebiegu Egzaminu...

Postprzez konradinho » czwartek 23 lipca 2009, 13:38

Witam.

Mam do Was jedno pytanie. Dzisiaj zdawałem prawo jazdy. Za jednym razem teorie i praktykę. Przy rozpoczęciu teorii na monitorze wyświetlone było poprawne Imię, Nazwisko i PESEL. Następnie zdawałem praktykę(którą zdałem), po egzaminie dostałem "Arkusz Przebiegu Egzaminu Praktycznego" a na nim w lewym górnym rogu było moje Imię i Nazwisko, szkopuł w tym, że w moim Nazwisku była zgubiona jedna "środkowa" litera. I tutaj moje pytanie:

Czy jak najszybciej muszę wyjaśnić tą sprawę? Czy na podstawię tego dokumentu wydawane jest prawo jazdy?

Dodam jeszcze, że na papierach które dawałem do WORD-u wszystkie dane się zgadzały, podobnie jak na egzaminie teoretycznym, tylko na praktyce takie "coś".

Z góry dziękuję za odpowiedź.
konradinho

Postprzez Maćka » czwartek 23 lipca 2009, 14:57

Masz oryginał arkuszu egzaminacyjnego to raz, dwa że jak masz poprawnie wypełniony wniosek w WORD który wypełniasz samodzielnie to prawko też będziesz miał wystawione zgodnie z danymi podanymi na wniosku.
Arkusz egzaminacyjny wypełnia egzaminator, to też człowiek i literówki mogą się zdarzyć.
Maćka

Postprzez pinek » środa 16 września 2009, 23:20

Witam pisze w tym temacie gdyz spotkala mnie taka sama sytuacja w zwiazku z tym mam pytanie czy prawo jazdy zostanie mi wogole wydane i czy z prawidlowymi danymi gdyz blad polega tylko na literowce ktora popelnil egzaminator na teori gdzie byly moje dane podane wszystko sie zgadzalo prosze o szybka odpowiedz.
pinek

Postprzez Morelnig » czwartek 17 września 2009, 09:10

Potrafisz czytać? patrz wyżej.
Morelnig

Powrót do Egzamin na prawo jazdy