UWAGA oszust! OSK "Cztery Kółka" Warszawa/Łomianki

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez telemasca » czwartek 23 lipca 2009, 00:20

Z tego co wiem za oszustwo się jednak idzie do pierdla. Jak on sobie wyobraża wyjeździć z 25 osobami wszystkie godziny sam? To jest śmieszne, że mój kurs trwa od marca! Nie chcę żeby ze mną jeździł i wciskał mi ciemnot, chcę zwrotu pieniędzy, żebym mógł wykupić porządny kurs w innym miejscu.
telemasca

Postprzez biala » czwartek 23 lipca 2009, 12:23

Co zamierzacie zrobić, będziecie do niego dzwonić i się umawiać? Wątpie żeby to wypaliło i wątpie też w to że odzyskamy jakie kolwiek pieniądze. Zastanawiam się czy te zaświadczenia będą dobre, pozatym jak ktoś ma zdać jak jeździ raz na dwa tygodnie albo i rzadziej. Jeżeli ktoś już dzisiaj do niego dzwonił to proszę o info jakie są ustalenia.
Pozdrawiam
biala

Postprzez fan_speedway » czwartek 23 lipca 2009, 12:27

Berlinka89 ASIMA z Leszna
fan_speedway

Postprzez malenstwo17-91 » czwartek 23 lipca 2009, 12:28

Najlepiej sam indywidualnie, ja też robię od marca i wyjeździłam 14 godzin, i na przyszłość walcz o swoje nie poddawaj się bo nic tym nie wskórasz :!:
malenstwo17-91

Postprzez maler6 » czwartek 23 lipca 2009, 12:46

Witam dzis dzwoniłem pod nr który był podany wczesniej dodzwoniłem sie do tego Roberta dał mi nr do instruktorki umówiłem sie sie już na poniedziałek tylko jest problem bo ona chce sie umawiac gdzies na pradze a to mi nie pasuje bo wczesniej było ustalane ze bede sie umawiac na stawkach zobacze jak to bedzie.
maler6

Postprzez maler6 » czwartek 23 lipca 2009, 12:52

A tak poza tym widze ze wiekrzośc z nas zaczeło kurs w tym samym terminie czyli w marcu czy chodziliście na teorie wtedy co gasło swiatło na zajeciach.
maler6

Postprzez Gigluch » czwartek 23 lipca 2009, 14:02

Witam
Ja osobiście nie kojazre zeby gasło swiatło.
Chodziłem od maja ( koncówka ) na ul. Ogrodową.
Sądze, że może być ciężko żeby wyjeździć te godziny.
Pozdrawiam

Gigluch
Gigluch

Postprzez karkus » czwartek 23 lipca 2009, 16:34

witam,
chciałem się dowiedzieć czy jest jakaś możliwość odebrania kwitu o zakończeniu jazd, nie chodzi mi o kartę którą wypełniają instruktorzy tylko o zaświadczenie umożliwiające zapisanie się na państwowy egzamin, z góry dzięki za jakiekolwiek informacje na ten temat.
karkus

Postprzez prawko89 » czwartek 23 lipca 2009, 16:47

Gdybyś śledził temat od początku do końca, wiedziałbyś, że nie ma takiej możliwości...sam o to walcze już dobre 3 miesiące :D
prawko89

Postprzez malenstwo17-91 » czwartek 23 lipca 2009, 18:00

Tak, wtedy gasło światło ja miałam z Przemkiem. I rozmawiałam na temat zaświadczeń z nim i powtarzam :!: :!: :!:TRZEBA ZDAĆ EGZAMIN BY DOSTAĆ ZASWIADCZENIE A NIE KAŻDY ZDAJE :!: :!: :!:
malenstwo17-91

Postprzez telemasca » czwartek 23 lipca 2009, 20:44

Robert przestań wypisywać głupoty na forum i podszywać się pod jakąś nastolatę. Szkoły jazdy nie przeprowadzają żadnego egzaminu praktycznego, tylko mają wydać zaświadczenie o ukończeniu kursu. Jak ktoś zapłacił i wyjeździł te godziny to dawaj zaświadczenie i kropka. Zresztą jeżeli twoja firma nie miała licencji i była prowadzona na czarno to prawo jazdy uzyskane po ukończeniu takiego kursu i zdaniu egzaminu będzie nieważne. Cały czas jeździsz z Wietnamczykami bo słyszałem jak ze mną gadałeś przez telefon. I przestać przez telefon wciskać ciemnoty tylko oddaj pieniądze. Stary oddajesz w tej chwili kasę albo naprawdę pójdziesz siedzieć.
telemasca

Postprzez prawko89 » czwartek 23 lipca 2009, 21:51

Dokładnie, jaki egzamin praktyczny??? niczego takiego zdawać nie bede. Grasz na zwłokę, nie załągodzisz tej sytuacji. Skoro już wiąłeś kasę za kurs, to masz go należycie skończyć, jestem pełen podziwu dla Ciebie ze nie boisz sie że ktoś Ci gnaty połamie, za pewne do czasu :D
prawko89

Postprzez mk61 » czwartek 23 lipca 2009, 22:01

telemasca napisał(a):Szkoły jazdy nie przeprowadzają żadnego egzaminu praktycznego, tylko mają wydać zaświadczenie o ukończeniu kursu.

Buahahahahahahaha.
Pozdrawiam. Marcin.
All Rights Reserved. Ÿ
Nobody is perfect. I am nobody.
rusel napisał(a):realne to jest skur-wy-syństwo żeby wymagać od kogoś więcej niż wymaga się od siebie.
mk61

Postprzez malenstwo17-91 » czwartek 23 lipca 2009, 22:02

Ja tylko przekazuje informację i jestem dziewczyną :!: nie muszę się przed nikim tłumaczyć :!: przekazuję informacje, które otrzymałam. I powiem Ci jedno Telemasca, że idź do byle jakiego ośrodka nauki jazdy i się zapytaj czy trzeba zdać egzamin wewnętrzny praktyczny?! I nie ma nigdzie napisane ile ma trwać kurs i jaka jest max. ilość jazdy, jest tylko napisane minimum 30 godz :!: :!: :!:
malenstwo17-91

Postprzez Maćka » czwartek 23 lipca 2009, 22:18

Sorry że się wtrącę choć na szczęście kurs ukończyłam w Imoli. Egzaminy wewnętrzne to przecież bajka chyba w każdej szkole... Chyba tylko "wybitni" nie otrzymują zaświadczeń a jak instruktor widzi, że kursant dobrze jeździ to taki egzamin to jedynie formalność.
Tyle, że trudno się dobrze nauczyć jeździć skoro ludzie piszą tutaj, że kurs trwa po pół roku a jazdy mają w takich odstępach czasowych że porażka... Ja kurs skończyłam w dwa miesiące!

Mam nadzieję, że sprawą zainteresują się tez jakieś media, trzeba ukrócić takie procedery, ludzie ciężko harują by zarobić na prawko, niektórzy do pracy potrzebują prawka a tu takie przekręty!
Maćka

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Luźna gadka