UWAGA oszust! OSK "Cztery Kółka" Warszawa/Łomianki

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez malenstwo17-91 » piątek 24 lipca 2009, 15:45

Kasiu_85 zadzwoń pod 69(.od tego jest PW/moderator...) i powiedz, że chcesz mieć z nim jazdy i on Cie do siebie zapisze.
malenstwo17-91

Postprzez maler6 » piątek 24 lipca 2009, 16:11

Biała mam pytanie czy dał ci on nr do Sylwi który zaczyna sie na 513........ bo jeśli tak to i mi co oznacza lipe bo ona czesto kreci.
maler6

Witam

Postprzez monika123 » piątek 24 lipca 2009, 16:20

Rowniez zostalam oszukana przez 4 kolka, zaczelam kurs w styczniu, najpierw teoria, pozniej czekalam dwa tyg na termin u Robeta i w koncu zaczelam jezdzic, wyjezdzilam tylko 24h,(trwalo to ponad 5 msc) ale na szczescie dostalam wczesniej zaswiadczenie o ukonczeniu kursu, co z tego skoro i tak musze dokupic lekcje gdzie indziej poniewaz nie mialam polowy manewrow, min "gorki" czy parkowania.Tez mialam problemy z kontaktem i z instruktorem i z biurem, dla informacji wszystkich dzis przechodzilam obok biura, szyby oblepione jakimis papierami, ale cos mnie skusilo zeby podejsc blizej i podeszlam, przez szybe zobaczylam ze w biurze jest tylko gruz na podlodze i nic wiecej. Szkola przestala istniec, o ile wogole zaczela...
monika123

Postprzez oczko » piątek 24 lipca 2009, 18:24

gdyby Robert byl w porzadku to by oddzwanial do wszystkich ktorzy nie skonczyli kursu do konca a nie nagle na forum pojawia sie jego nr i wszystko jest ok udalo Mi sie z nim umowic na jazdy za 3 tyg dopiero!zobaczymuy czy w ogole sie odbeda bo ostatnio jak bylam z nim umowiona to wylaczyl tel bo nie łaska było zadzwonic i powiedziec ze ma problem i nie przyjedzie a teraz jak sie do niego dodzwonilam to z wielka łaska zapisał mnie na jazde i nic sie nie tlumaczyl w ogole on chyba mysli ze nic takiego sie nie stalo i wszystko jest ok do tego umawia sie na piepszinej pradze szkoda ze nie wymyslil jeszcze gdzies pod Warszawa!!!!!co za .....szkoda gadac
oczko

Postprzez maler6 » piątek 24 lipca 2009, 19:34

Dla mnie to ten robercik to tchórz zobczcie teraz umawia sie z samymi dziewczynami a facetów kieruje do kogoś innego jak myslicie dlaczego .
maler6

Postprzez wojak » piątek 24 lipca 2009, 22:57

Mi sie dzisaj udało do nie go dodzwonić umówiłęm sie na jazdy 13.08
Zobaczymy co z tego wyjdzie.Wczesniej nie mozna było bo powiedzal ze wyjeżdza na urlop.Powiedszal mi ze zreguły umawia sie teaz na pradze, co mi jestr juz wogole nie na rękę.Nie podal jeszcze konkretnego miejsca mam do niego zadzwonic jeszcze 12 i sie umówić dokłądnie.Zobaczym co z tego bedzie.
wojak

Postprzez Berlinka89 » piątek 24 lipca 2009, 23:07

A czy komuś udało się może uzyskać to zaświadczenie o zakończeniu kursu?
Berlinka89

Postprzez malenstwo17-91 » sobota 25 lipca 2009, 12:04

Słyszałam rozmowę z Wojak. I jeżeli nawet będziesz miał na pradze to masz jakieś 10m do przystanku i jedzie się do okopowej ok.15min szybko, jest masz autobus co 3-6min.
malenstwo17-91

Postprzez oczko » sobota 25 lipca 2009, 13:33

wiesz co malenstwo 17 91 to co Ty tu wypisujesz jest smieszne najpierw mowisz ze bylas na policji i skladalas zeznania na Roberta a pozniej tego samego dnia wypisujesz o nim same superlatywy i bronisz go przed wszystkimi!Jesli Twoim zdaniem on zachowal sie w porzadku to jestes w duzym bledzie ale to Twoj problem I JEZELI ON CHCE TAK WSZYSTKO NAPRAWIC to dlaczego nie oddzwania do wszystkich ze wszystko rusza z powrotem|???tylko kazdy musi sie doszukiwac jego nr i dzwonic do niego a on z łaska bedzie sie umawial do tego wtedy kiedy jemu pasuje i gdzie jemu pasuje teraz za to wszystko to on powinien sie dopasowac do nas!!!!!!
oczko

Postprzez malenstwo17-91 » sobota 25 lipca 2009, 14:49

Pisze co prosił żebym wam przekazała, a nie dzwoni bo nie ma do wszystkich nr i tez ma życie własne. I przeciwieństwie do Ciebie rozumiem nie których w trudnych sytuacjach.. I robię to co uważam za słuszne. Gdyby Tobie się coś takiego przytrafiło też byś wiele zawał/a.
malenstwo17-91

Postprzez Maćka » sobota 25 lipca 2009, 15:24

Nie no teraz to śmiech na sali... Osoba odpowiedzialna za prowadzenie szkoły jazdy nie posiada numerów do kursantów?! To podstawa w innych szkołach!
W Imoli to instruktor dzwoni do kursanta za pierwszym razem umawiać się na jazdy, jeżeli komuś nie pasują jazdy bo nastąpiła jakaś pomyłka, że np. instruktor jest z Pragi a kursant z Ursusa to jest przydzielany nowy instruktor na np. telefoniczną prośbę, instruktor znowu pierwszy dzwoni do kursanta umówić się na jazdy.
I jeszcze jedno głupie tłumaczenie "powtarzam bo o to prosił.." sorry nawaliłam to sama coś naprawiam, szczególnie jeśli chodzi o duże kwoty które zostały pobrane od ludzi, Ty maleństwo posiadasz do wszystkich numer telefonu że tak ochoczo pomagasz w tym co sam może ktoś zrobić? Tu nie chodzi o pomyłkę źle wpisanego imienia ale o grube tysiące i ludzi którzy w tej chwili zostali na lodzie, to nie oni powinni dojeżdżać teraz do instruktora a jako rekompensata uważam, że powinni dostać po min. 10 godzin jazd "gratis" bo gdyby trafili na inną szkołę pół roku temu a nie zaufali tej to już z pewnością mięliby albo prawko albo byli po paru egzaminach (czego nikomu rzecz jasna nie życzę).

Maleństwo, chyba powinnaś pomyśleć zanim coś napiszesz i nie psuć ludziom krwi bo ja rozniosłabym kogoś na strzępy za taką naukę.
Maćka

Postprzez malenstwo17-91 » sobota 25 lipca 2009, 16:01

Nie prosi Ciebie nikt o porównywanie innych sql jazdy i wtrącanie się jak na początku sama powiedziałaś :!: :!: :!:
malenstwo17-91

Postprzez biala » sobota 25 lipca 2009, 16:50

tak dostałam ten numer do sylwi zaczynający się na 513 .. nie wiem okarze się czy kręci czy nie, poczekam do tych jazd bo zależy mi żeby jak najwięcej wyjeździć. Znajoma dzwoniła też do niej i została umówiona na następny dzień.
biala

Postprzez Maćka » sobota 25 lipca 2009, 18:44

malenstwo17-91 napisał(a):Nie prosi Ciebie nikt o porównywanie innych sql jazdy i wtrącanie się jak na początku sama powiedziałaś :!: :!: :!:

Ojjj maleństwo, nie wiem ile masz lat i czy sama sobie zarobiłaś na kurs, pewnie gdybyś sama zarobiła ciężką pracą to zrozumiałabyś wreszcie, że ludzie zostali tutaj okropnie potraktowani.
Po przeczytaniu całego wątku wniosek nasuwa się jeden, że kursant w tej szkole równa się zeru... Na rynku jest tyle szkół, że człowiekowi aż się włosy jeżą na głowie jak czyta o takich rewelacjach.

Życzę kursantom wytrwałości i najlepiej odzyskania pieniędzy by mogli nauczyć się prawdziwie jeździć w szkołach które będą o nich dbały :)
Maćka

Postprzez malenstwo17-91 » sobota 25 lipca 2009, 21:09

Nie muszę się przed Tobą tłumaczyć, tez chciałam odzyskać pieniądze, ale tego się nie da zrobić więc chodzę normalnie na jazdy i jest jak na razie OK!
malenstwo17-91

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Luźna gadka