Teoria przez Internet

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Teoria przez Internet

Postprzez krzysiu » wtorek 28 lipca 2009, 21:56

Niedługo będzie można robić teorię na prawko przez Internet, według nowego projektu ustawy.

Artykuł na ten temat:
http://di.com.pl/news/27705,1,0,Teoria_ ... ernet.html

Jestem ciekawy jak to będzie wyglądać. Ponoć ma być przez to szybciej i taniej. Pożyjemy zobaczymy. Nie sądzę, żeby szybko i tanio mogło iść ze sobą w parze, choć powiem, że osobiście robiłem "szybki kurs" na prawo jazdy w Kursancie we Wrocławiu. W miesiąc miałem już teorię i praktykę zrobioną i nawet nie było zbyt drogo w porównaniu z innymi szkołami. NO i kolejny miesiąc czekałem na egzamin Państwowy:) I może właśnie należałoby usprawnić pracę w WORD'ach, a później wprowadzać kolejne udogodnienia w postaci kursów przez Internet...

Czekamy zatem na wprowadzenie ustawy. Trzymam kciuki:)
krzysiu

Postprzez Maćka » środa 29 lipca 2009, 06:12

Ja też kończyłam szybki kurs weekendowy, teorię miałam tylko przez weekend a potem dwa miesiące jazdy bo u mnie były problemy z czasem
Nie bardzo wiem jak mozna usprawnić pracę w WORDach bo tam mają komplety na każdy dzień, zbyt duzo oblewa :p
Maćka

Postprzez jessroncen » środa 29 lipca 2009, 10:58

ja też miałem szybki kurs, dlatego teorii musiałem uczyć się sam, i to bardzo szybko, internet może wspomagać naukę, ale nie zastąpi normalnego przebiegu kursu, a cena zmieni się może o 50 zł
jessroncen

Powrót do Luźna gadka