egzamin : skośne - wątplowości ...

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez niunia » czwartek 22 lipca 2004, 19:18

Snuj ze Szczecina napisał(a): więcej pomysłowości.

Snuju, a przypadkiem nie po to jest to forum, żeby takie wątpliwości pomagać rozstrzygać? Kurcze, wiadomo, że zawsze można spytać instruktora albo poprzyglądać się egzaminowi, ale zadawanie pytań na forum też jest swego rodzaju okazaniem pomysłowości... Jeżeli tak bardzo nie lubisz odpowiadać na tego typu pytania - to przecież nie musisz. Jak widać chociażby w tym temacie - wiele jest osób, które chcą i potrafią pomagać, i to nie tylko utartymi schematami: "instruktor powinien ci wszystko powiedzieć", "przeczytaj sobie w kodeksie" czy twoje nieśmiertelne "rzetelnie przygotuj się do egzaminu"...
Ja mam wiarę, ty masz szybki wóz...
niunia

Postprzez tfu! » czwartek 22 lipca 2004, 20:53

po raz kolejny czytam dobrą radę o "więcej pomysłowośći" i nie wiem czy to ma być życzliwe czy kąśliwe... uważam , że zadanie pytania na forum (o migacz np.) daje mi takie same rezultaty (w 90% przypadków) jak zapytanie instuktora... i odszukanie miesjca w internecie gdzie można tematycznie porozmawiać z innymi również jest przejawem "pomysłowości" nie lenistwa ( w moim przypadku np.) większym nawet niż zapytanie instuktora.

na placu WORDu byłam. bez lornetki co prawda :wink: nie mniej w całej gotowości do chłonięcia NAUK.Ten punkt - zaliczony! :lol:
tfu!

Poprzednia strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy