przez mk61 » niedziela 30 sierpnia 2009, 18:16
rusel napisał(a):realne to jest skur-wy-syństwo żeby wymagać od kogoś więcej niż wymaga się od siebie.
przez kamix500 » niedziela 30 sierpnia 2009, 18:44
przez mk61 » niedziela 30 sierpnia 2009, 18:53
nie obrażaj ludzi ze wsi bo ja też z niej pochodzę
rusel napisał(a):realne to jest skur-wy-syństwo żeby wymagać od kogoś więcej niż wymaga się od siebie.
przez kamix500 » niedziela 30 sierpnia 2009, 19:42
mk61 napisał(a):Kto, jak kto, ale Ty chyba jesteś ostatnią osobą, która mogłaby cokolwiek wiedzieć o moich rodzicach i wychowaniu.
A poziom? Jeśli dojdziesz do takiego etapu życia, jak "czytanie ze zrozumieniem", to będziemy mogli podyskutować.
I jeszcze jedno:nie obrażaj ludzi ze wsi bo ja też z niej pochodzę
I co z tego? Dlatego, że Ty z niej pochodzisz, nie wolno nic napisać na ten temat? Śmieszny jesteś. Poza tym, ja tam żadnej obrazy nie widzę.
Wieś wyjedzie na drogę i myśli, że ma pierwszeństwo.
przez athlon » niedziela 30 sierpnia 2009, 20:18
kamix500 napisał(a):Czy to jest, cholera, normalne?!
Wieś wyjedzie na drogę i myśli, że ma pierwszeństwo.
I nie mam tutaj nic do mieszkańców wsi,
skoro nic do nich nie masz to po co to napisałeś ?
może od razu zmienić temat ze nie kobiety za kierownicą a osoby ze wsi ? może gorzej jeżdżą niż inni ?bo co nie mają świateł na wsi ?
sory ale zabolało mnie to twoje zdanie :x
przez kamix500 » niedziela 30 sierpnia 2009, 20:36
Nie no ludzie ze wsi jeżdżą gorzej. Puść takiego kogoś do Łodzi albo Warszawy Razz oni w życiu na oczy tylu aut nie widzieli i tylu pasów jezdni w jednym kierunku Razz
przez mk61 » niedziela 30 sierpnia 2009, 20:47
przez athlon » niedziela 30 sierpnia 2009, 20:49
kamix500 napisał(a):Nie no ludzie ze wsi jeżdżą gorzej. Puść takiego kogoś do Łodzi albo Warszawy Razz oni w życiu na oczy tylu aut nie widzieli i tylu pasów jezdni w jednym kierunku Razz
uważasz ze jak ktoś mieszka na wsi to do miasta już nie jeździ ?? ja często bywam w Krakowie choć jak pisałem wcześniej mieszkam na wsi.
przez natalia311 » niedziela 30 sierpnia 2009, 21:07
athlon napisał(a):kamix500 napisał(a):Nie no ludzie ze wsi jeżdżą gorzej. Puść takiego kogoś do Łodzi albo Warszawy Razz oni w życiu na oczy tylu aut nie widzieli i tylu pasów jezdni w jednym kierunku Razz
uważasz ze jak ktoś mieszka na wsi to do miasta już nie jeździ ?? ja często bywam w Krakowie choć jak pisałem wcześniej mieszkam na wsi.
Rozumiem że każdy mieszkaniec wsi posiadający prawo jazdy co kilka dni wybiera się do wielkich aglomeracji?????
przez vila_ » niedziela 30 sierpnia 2009, 21:20
przez kamix500 » niedziela 30 sierpnia 2009, 21:23
natalia311 napisał(a):athlon napisał(a):kamix500 napisał(a):Nie no ludzie ze wsi jeżdżą gorzej. Puść takiego kogoś do Łodzi albo Warszawy Razz oni w życiu na oczy tylu aut nie widzieli i tylu pasów jezdni w jednym kierunku Razz
Rozumiem że każdy mieszkaniec wsi posiadający prawo jazdy co kilka dni wybiera się do wielkich aglomeracji?????
np mieszkając 20 km od miasta podczas wakacji co kilka dni jestem w mieście... w roku szkolnym prawie co dzień...
a to że nie widzieli tylu samochodów, itd... to może prawko zdawali u siebie na podwórku...?
przez *Raimo* » niedziela 30 sierpnia 2009, 22:15
przez ella » niedziela 30 sierpnia 2009, 23:26
*Raimo* napisał(a):Przypominam ze to watek o jezdzacych kobietach a nie o kierowcach mieszkajacych na wsi.
8. Nie powinno się cytować długiej wypowiedzi. Odpowiadając na post, cytujemy tylko potrzebne fragmenty, a resztę wycinamy. Zwłaszcza nie ma potrzeby cytowania całego ostatniego postu.
przez kiora » poniedziałek 31 sierpnia 2009, 00:34
przez lapeno » poniedziałek 31 sierpnia 2009, 07:09