pytanie odnosnie przebiegu egzaminu laczonego kat B

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

pytanie odnosnie przebiegu egzaminu laczonego kat B

Postprzez honey1337 » środa 23 września 2009, 17:05

witam, mam egzamin laczony w piatek za tydzien w Krakowie (mord)
na kat B. na godz 7:30. i mam pytanie jak to wyglada, przychodze tam na 7:30 i wtedy rowno o 7:30 zaczyna iles tam ludzi na raz w sali egzamin teoretyczny? po czym jest losowanie sposrob tych osob i egzamin praktyczny? tzn ile moge nawet czekac jezeli nie bede mial szczescia w losowaniu ? czy do teorii tez obywa sie losowanie, czy wszyscy pisza razem?
honey1337

Postprzez JMC » środa 23 września 2009, 19:26

U mnie to wyglądało tak że wszystkie osoby, które były zapisane przykładowo na godzinę 8:00 zostały zaproszone do sali i każdy siadał jak chciał następnie ta Pani od każdego prosiła dowód aby potwierdzić obecność przybycia na częsc teoretyczną :P
A później to już wiadomo 25 min czasu na test a każdy wychodził już po ok 5 minutach :D Niestety egzamin teoretyczny to on się tylko tak zwie a nie ma nic wspólnego z rzeczywistością ... każdy zakuwa pytania i leci obrazkowo :D
JMC

Postprzez MiraclePl » środa 23 września 2009, 20:09

Jest dokładnie tak jak mówi JMC
Praktyka odrazu po zaliczeniu teorii (jeżeli jest wielu zdających to na praktyke trzeba troche poczekać)
Ja miałem praktyke jakieś 10 minut po zaliczeniu teorii więc nie jest źle ; ) Teraz tylko czekam na plastik ; )
Obrazek
MiraclePl

Powrót do Egzamin na prawo jazdy