Powtórny egzamin a jazdy doszkalające

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Powtórny egzamin a jazdy doszkalające

Postprzez Orbitka1988 » wtorek 06 października 2009, 10:29

Hej
Mam następujące pytanie. 12 czerwca 2009 roku oblałam 6 egzamin na prawo jazdy ..a wiem ,że po 3 niezdanych egzaminach trzeba wykupić 5 h jazd doszkalających. Niestety byłam za granicą i we wrześniu wygasła mi teoria i w związku z tym mam pytanie czy mogę zapisać się na teorie bez zaświadczenia o jedźcie doszkalającej a dopiero na egzamin praktyczny muszę mieć takie zaświadczenie czy od razu jak będę się zapisywała na egzamin teoretyczny muszę przyjść z zaświadczeniem w celu ustalenia terminu egzaminu??
Pytam się o to ponieważ obecnie nie jestem we Wrocławiu a tam zdaje egzamin...i nie wiem czy iść do wordu tak jak stoję czy wcześniej wybrać się do OSK
Orbitka1988

Postprzez Margo » wtorek 06 października 2009, 12:14

Jeżeli zapisujesz się na samą teorię to nie musisz mieć jeszcze tej kartki o wyjeżdżonych dodatkowych godzinach. Musisz ją mieć dopiero przy wyznaczaniu sobie egzaminu praktycznego.

Inna sytuacja jest w momencie kiedy zapisujesz się na egzamin łączony wtedy musisz tą kartkę mieć przy zapisie.
15.09.2009r. zdany egzamin na kategorię B
WORD ŁÓDŹ
Margo

Postprzez zwariowanaxD » wtorek 06 października 2009, 16:05

Ja jak zapisywałam się na samą teorię to takie zaświadczenie musiałam mieć; ale tego wymagali w wordzie w Dąbrowie, nie wiem jak jest we Wrocławiu. Radzę ci, idź do worda i zapytaj sie jak to u nich z tym jest
zwariowanaxD

Postprzez Orbitka1988 » wtorek 06 października 2009, 16:36

Dziękuje bardzo za odpowiedzi
Orbitka1988

Powrót do Egzamin na prawo jazdy