przełożenie, bądź zrezygnowanie z terminu egzaminu.

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

przełożenie, bądź zrezygnowanie z terminu egzaminu.

Postprzez blueberry » piątek 30 października 2009, 10:48

Hey :)
Mam pytanie. W piątek tj. 6 listopada mam podejść do egzaminu z prawa jazdy. Chciałabym go przenieść, ale dopiero na czerwiec, lipiec. Po prostu chciałam sobie zrobić roczną przerwę. Do Ośrodka w Tychach nie mogę się dodzwonić :| nie wiem jak to zrobić i czy w ogóle jest taka możliwość. Wiem, że pewnie oddaliby mi pieniądze, bo w ciągu tego roku minie mi teoria.. Z góry dziękuję za pomoc.
blueberry

Postprzez kruuufka » piątek 30 października 2009, 11:37

Hmmm dziwne, jak ja dzwoniłam to bez problemu zadnego... dobry nr masz? 032 323 37 50 :)

A jesli nie da sie dodzwonic, to mysle najlepiej sie tam przejsc/przejechac, bo przez kogos to wątpie czy by sie dało załatwić..
Koleżanka sobie przenosiła, z powodu poprawki na studiach, i przeniosła bez problemu. Tylko nie wiem co z kasą

Jak na mój gust to może powiedzą żebys doplacila i wpiszą cie od razu na łączony teoria+praktyka na termin jai sobie wybierzesz wtedy :) Nie wiem jak u nich z oddawaniem kasy wyglada...

Ale no, najlepiej ich sie pytac ;)
kruuufka

Postprzez blueberry » piątek 30 października 2009, 12:03

dzięki :) no właśnie nie mogę się dodzwonić, albo leci jakaś muzyka w tle, albo od razu mnie rozłączają :(
blueberry

Postprzez mti91 » piątek 30 października 2009, 18:39

A może los chce, żebyś jednak podeszła do tego egzaminu ;P A może dasz radę i spokojnie będziesz mogła sobie przeczekać do czerwca ale już z prawkiem w kieszeni :) a jeśli nie, kasę jakoś uzbierasz do tego czerwca. Myślę, że taka długa przerwa nie jest za bardzo korzystna, potem bawisz się w kolejne koszta (druga teoria, może nie jest najdroższa, ale to w jakiś sposób dodatkowy stres[?]), musisz wykupić wtedy jazdy, żeby sobie przypomnieć wszystko itd.. Przemyśl to jeszcze :-)
[size=75]20.10.2009 <3
ZDANE:D i to się liczy, nie za którym razem!
(10/26/09) Prawo Jazdy:: Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne.
(10/29/09) Prawo Jazdy do odbioru w Urzędzie.
: ))))[/size]Oj, dużo się od tego czasu zmieniło :)) I <3 Punto:D
mti91

Powrót do Egzamin na prawo jazdy