egzamin teoretyczny i praktyczny tego samego dnia?

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

egzamin teoretyczny i praktyczny tego samego dnia?

Postprzez eN. » niedziela 01 listopada 2009, 00:08

Tak się niefortunnie złożyło, że swój pierwszy egzamin będę miała o 16:30 w najbliższy wtorek. Samej jazdy 'w ciemnościach' się nie obawiam, bo lubię jeździć, kiedy jest ciemno. Zastanawia mnie tylko jedna rzecz. Czy możliwe jest, żebym miała egzamin praktyczny tego samego dnia, co teorię? (bo zakładam, że ją zdam za pierwszym razem. Chociaż będac pierwszy raz w WORDzie, by zapisać się na egzamin, natrafiłam na sporą grupkę osób, które płaciły za powtórny egzamin teoretyczny. Nie powiem... Byłam trochę zaskoczona).
A jeśli nie, to ile muszę czekać na egzamin praktyczny?
eN.

Postprzez d » niedziela 01 listopada 2009, 00:09

To nie wiesz na jaki egzamin się zapisałaś? :lol:
d

Postprzez eN. » niedziela 01 listopada 2009, 00:13

no niby na oba.
czyli co? moge w wordzie siedziec nawet do nocy czekając na swoją kolej?:D
eN.

Postprzez piotrekbdg » niedziela 01 listopada 2009, 00:21

Z tego wynika że tak
piotrekbdg

Postprzez eN. » niedziela 01 listopada 2009, 00:22

Świetnie^^
A na praktycznym osoby są wyczytywane alfabetycznie, czy losowo? Czy może w każdym wordzie jest inaczej?
eN.

Postprzez karolleon » niedziela 01 listopada 2009, 02:34

W MORD w Krakowie na pewno nie są wyczytywane alfabetycznie.

Co do "świetności", to nie powiedziałbym. Każdy jest inny, że walnę truizmem, ale jednak zdawanie i teorii i praktyki jest męczące i wydaje mi się, że chociaż parę procent egzaminowanych nie zdaje za pierwszym z powodu zmęczenia nerwami i czekaniem.

Drugie podejście miałem o 6.15, zostałem wyczytany jako drugi i jechało mi się bardzo dobrze.
karolleon

Postprzez piotrekbdg » niedziela 01 listopada 2009, 11:28

Nie ma jednego schematu, raz jest alfabetycznie innym razem losowanie jest zupełnie przypadkowe.
piotrekbdg

Postprzez Bolcia » niedziela 01 listopada 2009, 20:51

ja moge powiedzieć jak to wygląda w WORD Wrocław.
Jak masz egzamin łączony, powiedzmy masz teorie na 12:05 i jak zdasz, to jesteś w grupie tych co o 13 mają praktyczny. Zatem Twoj egzamin zaczyna się pomiędzy 13 a 14. Plan i od razu na miasto.

jak w innych WORDach? Nie wiem. Pisz konkretniej.
Bolcia

Postprzez kruuufka » poniedziałek 02 listopada 2009, 10:03

Ja tam mysle ze to najfajniejsze rozwiazanie jesli na egzamin czeka sie tak dlugo jak u nas w Tychach - ok. 2 miesiace
Wtedy wszystko zdaje sie od strzała i nie ma potem problemu ze na 3 praktyke mineło pol roku teorii i znowu ja trzeba zdawać.

Jak teraz zdawałam z kumpelą o nazwisku na C, ja mam S. A po teorii na praktyke zostałam wywołana jakies 10 minut po niej. Wiec chyba srednio to alfabetycznie :) Chociaz na staryym osrodku zazwyczaj bylo alfabetycznie...

Zalezy wszystko od tego gdzie zdajesz chyba ;)
kruuufka

Re: egzamin teoretyczny i praktyczny tego samego dnia?

Postprzez godq3 » czwartek 05 listopada 2009, 13:06

eN. napisał(a): Chociaż będac pierwszy raz w WORDzie, by zapisać się na egzamin, natrafiłam na sporą grupkę osób, które płaciły za powtórny egzamin teoretyczny. Nie powiem... Byłam trochę zaskoczona).

Może po prostu nie zdali juz kilka razy praktycznego i im sie termin ważności teorii skończył?
godq3

Powrót do Egzamin na prawo jazdy