przez niewazne » wtorek 17 listopada 2009, 17:10
przez cman » wtorek 17 listopada 2009, 17:26
niewazne napisał(a):Po drugie egzaminator kazał mi sprawdzić poziom oleju jednak jak się później dowiedziałem nie można sprawdzać gdy samochód jest w "ruchu" gdyż olej musi być chłodny.
niewazne napisał(a):Egzaminator wystawił mi ocene negatywną mimo to chciałem skorzystać z jazdy na mieście więc wykonałem łuk nie najeżdżając na linie ani nie przewracając pachołka mój problem polegał na tym że nie zmieściłem się w kopercie...
niewazne napisał(a):Czy mam prawo składać o to odwołanie jeśli egzaminator daje mi polecenie które są sprzeczne aby wprowadzić mnie w błąd?
przez dratewka » wtorek 17 listopada 2009, 18:02
przez lith » wtorek 17 listopada 2009, 18:18
niewazne napisał(a): Zaczęło sie od tego że miałem sprawdzić działanie świateł cofania i gdy prosiłem o pomoc egzaminatora ten przekręcił z włączonego silnika na zapłon co zmieniało sposób sprawdzania w/w swiateł.
niewazne napisał(a): Po drugie egzaminator kazał mi sprawdzić poziom oleju jednak jak się później dowiedziałem nie można sprawdzać gdy samochód jest w "ruchu" gdyż olej musi być chłodny.
przez albin » wtorek 17 listopada 2009, 18:59
przez brutus81 » wtorek 17 listopada 2009, 21:42
przez honey1337 » wtorek 17 listopada 2009, 21:50
przez karolka_ » środa 18 listopada 2009, 11:02
przez mk61 » środa 18 listopada 2009, 11:10
karolka_ napisał(a):Słyszy się czasem o przypadkach szukania świateł cofania z tyłu, ale to jakby inna sprawa :D Może był gość zbyt zestresowany i znerwicowany - to jest najgorsze co może być na egzaminie..
rusel napisał(a):realne to jest skur-wy-syństwo żeby wymagać od kogoś więcej niż wymaga się od siebie.
przez scorpio44 » środa 18 listopada 2009, 13:35
karolka_ napisał(a):Słyszy się czasem o przypadkach szukania świateł cofania z tyłu, ale to jakby inna sprawa :D
przez karolka_ » środa 18 listopada 2009, 15:44
przez is2112 » niedziela 29 listopada 2009, 13:03
przez MrPeter1987 » niedziela 29 listopada 2009, 18:21
is2112 napisał(a):poziom oleju w silniku sprawdza się przy użyciu miernika bagnetowego i można sprawdzić, nawet jak silnik jest rozgrzany...
is2112 napisał(a):Światła cofania sprawdzasz zawsze na zapłonie...
is2112 napisał(a):Światła cofania sprawdzasz zawsze na zapłonie... Wrzucasz wsteczny wychodzisz i sprawdzasz... Inaczej byś raczej nie sprawdził.
is2112 napisał(a):Z tym rękawem też nie byłam pewna, czy egzaminator ma prawo po oblanym rękawie nie pozwolić kontynuować egzaminu, ale mi też nie pozwolił jak oblałam na rękawie więc najwidoczniej tak można...
przez verde » czwartek 03 grudnia 2009, 10:38
Zaczęło sie od tego że miałem sprawdzić działanie świateł cofania i gdy prosiłem o pomoc egzaminatora ten przekręcił z włączonego silnika na zapłon co zmieniało sposób sprawdzania w/w swiateł.
o drugie egzaminator kazał mi sprawdzić poziom oleju jednak jak się później dowiedziałem nie można sprawdzać gdy samochód jest w "ruchu" gdyż olej musi być chłodny.
mój problem polegał na tym że nie zmieściłem się w kopercie