przez PILU » piątek 20 listopada 2009, 14:43
przez Borys_q » piątek 20 listopada 2009, 16:11
przez sjakubowski » piątek 20 listopada 2009, 20:50
Borys_q napisał(a):Plotka jest taka : jesteś wożony, gadasz z laskami, laski sie umawiaja z tobą po zajęciach, zarabiasz kupę kasy, żyć nie umierać.
A jak jest wiemy wszyscy obecni w branży.
przez Borys_q » piątek 20 listopada 2009, 20:54
Spoko, spoko, prędzej czy później rynek wszystko zweryfikuje...
Zostaną tylko te, które faktycznie szkolą dobrze i nie odwalają fuszerki...
przez Pajejek » piątek 20 listopada 2009, 21:51
przez Borys_q » piątek 20 listopada 2009, 22:57
Jest jedna rzecz, która warunkuje istnienie dużej autoszkoły na rynku, to: ostry szef
przez Pajejek » sobota 21 listopada 2009, 19:25
Borys_q napisał(a): ale widze po firmie w której pracuje, że czasem cieżko te wszystkie auta kursantów i reszte ogarnąć.
przez adalberthus » sobota 21 listopada 2009, 20:42
przez osk rajd » niedziela 22 listopada 2009, 19:03
przez piecyk » niedziela 22 listopada 2009, 22:20
przez cwaniakzpekaesu » poniedziałek 23 listopada 2009, 00:55
I podkreślę - jutro zdaje egzamin a jest zupełnie nieprzygotowana.
przez Pajejek » poniedziałek 23 listopada 2009, 21:34
Ja akurat się z tym zgodzę. I wystarczy dokładnie, ale podkreślam, dokładnie sprawdzić OSK pod względem prawidłowości w dokumentacji takiego ośrodka. Na papierze nie wszystko można ukryć. Jeżeli kierownik robi jakieś machlojki to nie jest tego w stanie tak do końca zakamuflować. Podam wam przykład jednej z autoszkół w Łodzi. Nowo otwarta, dwa lata na rynku. Na początku właściciel i instruktor w jednej osobie, później dwóch albo trzech instruktorów. No i kontrola dokumentacji. Okazało się, że papiery nie "trzymają się kupy". Wydawanie zaświadczeń przed ukończeniem kursu, praktyka przed ukończeniem teorii, praktyka bez badań lekarskich, przekraczanie godzin pracy oraz fałszowanie dokumentacji łącznie z podpisami. Właściciel dostał kilka lat w zawiasach i dwa lata cofnięte uprawnienia do wykonywania zawodu instruktora.cwaniakzpekaesu napisał(a):Jedyne wyjście... to kontrola, kontrola... i kontrola kontroli (ośrodków i ogólnie kierujących). I kary, zakaz wykonywania zawodu, itp. Wiem, wiem... zaraz mnie zakrzyczycie, że "państwo policyjne i inne takie tam bzdury"...
przez piecyk » poniedziałek 23 listopada 2009, 21:59
Pajejek napisał(a):chociaż... skontrolowana szkółka nadal istnieje.
przez megamind » wtorek 24 listopada 2009, 21:57
przez osk rajd » środa 25 listopada 2009, 22:04