KTO ZDAJE WE WROCŁAWIU?

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

KTO ZDAJE WE WROCŁAWIU?

Postprzez joabro » środa 25 listopada 2009, 20:57

KTO ZDJE EGZ.WE WROCŁAWIU? SŁYSZAŁAM,ŻE WORD WE WROCŁAWIU MA NAJNIŻSZĄ ZDAWALNOŚĆ SPOŚRÓD WSZYSTKICH WORDÓW W POLSE. CZY KTOŚ NA TEN TEMAT COŚ WIE?
joabro

Postprzez mk61 » środa 25 listopada 2009, 21:01

O każdym WORD mówią, że ma najniższą zdawalność. Ot, taka zawiść i plotka tych, co nie potrafią zdać.
Pozdrawiam. Marcin.
All Rights Reserved. Ÿ
Nobody is perfect. I am nobody.
rusel napisał(a):realne to jest skur-wy-syństwo żeby wymagać od kogoś więcej niż wymaga się od siebie.
mk61

Postprzez krasnoludek » piątek 27 listopada 2009, 19:21

Wg. statystyk w Opolu jest najmniejszy procent zdawalności w Polsce (30%) to chyba o czymś to świadczy... Słyszałam o przypadkach, jak egzaminator wręcz zabraniał patrzeć w lusterka na łuku, bo i mi powiedział że mam głównie z tylnej szyby korzystać- a niby dlaczego? Dużo zależy od samochodu- każdy jest jednak trochę inny, samochód trzeba wyczuć a tu nie ma na to czasu- wsiadasz i jedziesz.
krasnoludek

Postprzez krasnoludek » piątek 27 listopada 2009, 19:21

Wg. statystyk w Opolu jest najmniejszy procent zdawalności w Polsce (30%) to chyba o czymś to świadczy... Słyszałam o przypadkach, jak egzaminator wręcz zabraniał patrzeć w lusterka na łuku, bo i mi powiedział że mam głównie z tylnej szyby korzystać- a niby dlaczego? Dużo zależy od samochodu- każdy jest jednak trochę inny, samochód trzeba wyczuć a tu nie ma na to czasu- wsiadasz i jedziesz. :(
krasnoludek

Postprzez sterciu » piątek 27 listopada 2009, 20:44

A to dziwne , poniewaz Wroclawski WORD ma krążącą opinie ze tam najprościej jest zdać. A zdawalnośc nie jest wcale taka niska jak na ilośc osob przystepujacych miesiecznie do egzaminow.

Ale jak ktos ewidentnie nie ma pojecia jak sie poruszac w ruchu ulicznym , lub wykonać najprostsze manewry jak łuk i górka to wtedy oczywiście dla niego jest to najgorszy osrodek egzaminacyjny w PL :).
sterciu

Powrót do Egzamin na prawo jazdy