Mam problem dotyczący przerejestrowania samochodu
Mój problem dokładnie wygląda tak zakjupiłme fiata 126p rok 2000 wiec nie jest taki stary jak na malucha. Zakupiłem go i teraz chciałbym go zarejestrowac mam juz podpisaną umowe kupna sprzedarzy i dowód rejestracyjny i OC od sprzedającego no taki papierki i instrukcje też a OC to chyba taki za folijką mały papiertek wielkości legitymacji. Pytanie moje brzmi jak teraz moge ten samochód zarejestrowac stoi on już koło mojego domu jest on na starych rejestracjach mianowicie NOA xxx rozumiecie takie czarne wyczytałem zę musze isć do skarbówki i opłacić podatek cywilno - prawny 2% a potem do urzędu zarejestrować go i musze wziąść stare blachy, dowód osobisty, dowód rejestracyjny i umowe kupna sprzedarzy. Kontaktu do sprzedawcy to ja juz chyba nie mam a nie w2iem czy on powinien cos zrobić iść z umową gdzieś czy coś? Czytałem cos zę musi wyrejestrować on a jak tego nie uczynił to jak ja moge zarejestrowac samochód? Mam go jakoś zmusić czy co?? np. nie mam z nim już kontaktu a nie wyrejestrował on tego samochodu to co wtedy jak ja mam zarejestrowac??