przez Iwoncia » piątek 08 stycznia 2010, 22:12
Naprawdę nie przejmuj się ta oblaną teorią i zacznij jakby od zera. Ja tez nie zdałam za pierwszym razem teorii i czułam sie okropnie, płakałam cały dzień i było mi wstyd, ale to juz za Toba i teraz musisz zrobić wszystko żeby zdać nast.razem :) Uda sie napewno, trzymam kciuki. Teorie za pierwszym razem oblałam, ale zdałam za pierwszym razem później praktykę :D A jeśli chodzi o patent na zaliczenie teorii, to ja sobie jeden wymyśliłam. Robiłam z płyty wszystkie zadania po kolei i kazde od razu sprawdzałam.Jeśli odp.była błędna, to zapisywałam cale zadanie w zeszycie(założyłam sobie taki specjalny) i pisałam odpowiedź / odpowiedzi prawidłowe. Później, po zrobieniu wszystkich zadań z płyty, czytałam to co mam w zeszycie i próbowałam się tego nauczyć. Jeśli coś było niezrozumiałe, to wyjaśniałam, z kim tylko się dało: z chłopakiem, instruktorem.. I tak aż do samego dnia egzaminu: znów płyta i jeśli jeszcze nie umiałam czegoś, to powtarzałam. Przczytałam również te mini podręczniki,które dostałam na kursie. Aha, no i dzień przed egz.poszłam o 22. spać, bo nazajutrz czekała na mnie i teoria i praktyka :)
pozdrawiam i życzę powodzenia
"Wszystko co wartościowe, zasługuje na oczekiwanie."
28.09.2009-teoria(-)
23.11.2009-teoria(+)plac(+)praktyczny(+) :)