pytanie o egzamin teoretyczny

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

pytanie o egzamin teoretyczny

Postprzez agus1a » piątek 15 stycznia 2010, 14:49

Witam mam pewne pytanie, dzisiaj zdawalam egzamin teoretyczny. Wynik pozytywny, ale ze stresu sama nie wiem ile mialam bledow czy wogole je mialam. W wyniku koncowym pisze ilosc popelnionych bledow i ilosc dopuszczalnych bledow tylko wlasnie nie wiem w jakiej kolejnosci. Bo mialam tak "2 i 0" i pod spodem egzamin pozytywny. No i wlasnie nie wiem czy te 2 to dwa bledy czy ilosc dopuszczalnych bledow?
agus1a

Re: pytanie o egzamin teoretyczny

Postprzez MacGyver » piątek 15 stycznia 2010, 15:28

agus1a napisał(a):Witam mam pewne pytanie, dzisiaj zdawalam egzamin teoretyczny. Wynik pozytywny, ale ze stresu sama nie wiem ile mialam bledow czy wogole je mialam. W wyniku koncowym pisze ilosc popelnionych bledow i ilosc dopuszczalnych bledow tylko wlasnie nie wiem w jakiej kolejnosci. Bo mialam tak "2 i 0" i pod spodem egzamin pozytywny. No i wlasnie nie wiem czy te 2 to dwa bledy czy ilosc dopuszczalnych bledow?

Ilość dopuszczalnych błędów.
MacGyver

Re: pytanie o egzamin teoretyczny

Postprzez WOJO » piątek 15 stycznia 2010, 15:28

agus1a napisał(a):Witam mam pewne pytanie, dzisiaj zdawalam egzamin teoretyczny. Wynik pozytywny, ale ze stresu sama nie wiem ile mialam bledow czy wogole je mialam. W wyniku koncowym pisze ilosc popelnionych bledow i ilosc dopuszczalnych bledow tylko wlasnie nie wiem w jakiej kolejnosci. Bo mialam tak "2 i 0" i pod spodem egzamin pozytywny. No i wlasnie nie wiem czy te 2 to dwa bledy czy ilosc dopuszczalnych bledow?

A logicznego myślenia nie udało się włączyć do teraz ?
Jeżeli zdałaś to znaczy, że 2 dopuszczalne i 0 popełnionych.
Gdybyś nie zdała, to 0 dopuszczalnych i 2 popełnione :)
WOJO

Postprzez agus1a » piątek 15 stycznia 2010, 16:11

tak wiem juz sobie to sama przemyslalam:PP
Mam jeszcze jedno pytanie, po egzaminie nie dostalam zadnego kwitka ze zaliczylam. Nie dostaje sie takiego kwitka wogole?
agus1a

Postprzez honey1337 » piątek 15 stycznia 2010, 17:51

dostaje sie kartke z przebiegiem egzaminu praktycznego i wynikiem, a z teoretycznym nie.
honey1337

Postprzez agus1a » piątek 15 stycznia 2010, 18:55

Aha no to wszystko ok, dzieki.
agus1a

Postprzez Borys_q » sobota 16 stycznia 2010, 01:10

dostaje sie kartke z przebiegiem egzaminu praktycznego i wynikiem, a z teoretycznym nie.

chyba że byś sobie zażyczyła
Szybka jazda nie wymaga odpowiednich umiejętności. Trzeba jedynie wiedzieć który pedał odpowiada za jej zwiększanie.
Borys_q

Postprzez Poznanianka » środa 20 stycznia 2010, 00:48

Jeśli osoba egzaminowania zażyczy sobie wydruk z odpowiedziami to egzaminator musi takowy wydrukować. Oczywiście mówię tu o egzaminie komputerowym.
Jeśli egzamin jest pisemny lub ustny to takiego wydruku nie ma.
Poznanianka

Powrót do Egzamin na prawo jazdy