Jazdy doszkalajace.

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez Asmodeusz » piątek 22 stycznia 2010, 01:46

komono napisał(a):Po 3 egzaminach nie zdanych(praktycznych) trzeba wykupić dodatkowe godziny. Egzaminów teoretycznych nie wlicza się w ta pulę :). Więc spokojnie możesz jeszcze raz jechać bez kupowania godzin doszkalających

Do tego moje pytanie: co w (hipotetycznym) przypadku, gdy: dwa razy oblałem teorię, za trzecim razem teorię zdałem, minęło 6 miesięcy, przy kolejnym podejściu oblałem teorię (wiem, wiem, trzeba się nie nadawać, żeby 3x oblać teorię). Niby są trzy niezdane egzaminy, natomiast nie ma trzech pod rząd. Jak jest w takim przypadku?
Samochody są złe; inne formy komunikacji - jeszcze gorsze.
Research: czy uda się znaleźć i zmodyfikować samochód, aby uzyskać spalanie w mieście poniżej 1l/100km? In progress...
Asmodeusz

Postprzez drive » sobota 23 stycznia 2010, 23:51

Asmodeusz napisał(a):
Do tego moje pytanie: co w (hipotetycznym) przypadku, gdy: dwa razy oblałem teorię, za trzecim razem teorię zdałem, minęło 6 miesięcy, przy kolejnym podejściu oblałem teorię (wiem, wiem, trzeba się nie nadawać, żeby 3x oblać teorię). Niby są trzy niezdane egzaminy, natomiast nie ma trzech pod rząd. Jak jest w takim przypadku?

Wydaje mi się że , godzin doszkalających nie trzeba dokupywać jeżeli chodzi o teorię.

Jeżeli masz problemy z nauką z podręcznika , to poszukaj w sieci testów ( łatwiej jest sobie przyswoić poprawne odpowiedzi)
Egzamin - 11.01.10r. Pozytywny
Plastik - W trakcie wyrabiania
drive

Postprzez berdebul » sobota 23 stycznia 2010, 23:53

drive napisał(a):
Asmodeusz napisał(a):

Wydaje mi się że , godzin doszkalających nie trzeba dokupywać jeżeli chodzi o teorię.

Jeżeli masz problemy z nauką z podręcznika , to poszukaj w sieci testów ( łatwiej jest sobie przyswoić poprawne odpowiedzi)

Źle Ci się wydaje :wink:

Asmodeusz zadzwoń do informacji ośrodka egzaminującego - będą najlepiej poinformowani.
13.01 egzamin zakończony pozytywem:)
(: Mój Instruktor jest BOGIEM! :)
chcę jeździć tak dobrze jak On!
berdebul

Poprzednia strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy