Kierownik WORD Dąbrowa Górnicza/ Podanie

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Kierownik WORD Dąbrowa Górnicza/ Podanie

Postprzez Mictantecutli » niedziela 28 lutego 2010, 00:41

Pytanie jak w temacie, mam zamiar pisać podanko o przyspieszenie egzaminu i tu pojawia się pytanie czy mam je adresować do dyrektora wordu Katowice czy konkretnie na kierownika terenowego oddziału Dąbrowa Górnicza? Zupełnie nie wiem jak powinno to wyglądać i jak nazywa się pan kierownik w d.g.?

Z góry dziękuje za pomoc;)
Mictantecutli

Postprzez BlueDevil » niedziela 28 lutego 2010, 12:09

w przypadku word katowice nie ma szans na przyspieszenie terminu,
chyba ze przed toba w kolejce ktos akurat przeniesie na pozniejszy termin
BlueDevil

Postprzez Mictantecutli » niedziela 28 lutego 2010, 15:32

Ekchem nie pytałam o osądy czy przyspieszą czy nie tylko o to kto tam siedzi na stołku. Twoja opinia jest mało przydatna i niewiele wnosi do tematu. Więc z łaski z swojej oszczędź sobie.
Mictantecutli

Postprzez BlueDevil » niedziela 28 lutego 2010, 16:14

to nie jest moja opinia tylko fakt, jesli juz ze swoim podaniem pofatygujesz sie do wordu to zobaczysz takie duze napisy drukowanymi literkami ze podania o przyspieszenie terminu egzaminu nie sa wogole przyjmowane wiec mozesz adresowac do papieza nawet
BlueDevil

Postprzez Mictantecutli » wtorek 02 marca 2010, 13:36

Ciekawe w którym miejscu je dostrzegłeś. Jeśli ktoś rezygnuje z terminu to raczej dają ten termin komuś kto podanie złożył/dzwonił albo Bóg jeden wie co jeszcze. Moim znajomym przyspieszali terminy więc jakimś cudem jest to możliwe. Oczywiście zawsze sie znajdzie ktos, kto woli sie sprzeczać zamiast odpowidzieć na pytanie w temacie.
Mictantecutli

Postprzez BlueDevil » wtorek 02 marca 2010, 15:47

nie sprzeczam sie, skoro twoim znajomym przyspieszali terminy to doskonale wiedza do kogo adresowli podanie,, zadajesz pytanie na forum bo oczekujesz pomocy, to chce Ci zaoszczedzic czasu i pieniedzy, bo jak wiadomo czas to pieniadz, na pisanie jakiegos podania, ktorego nikt ci nawet nie przyjmie, chcesz zadwac wczesniej to poprostu tam jedz z dowodem i zaswiadczeniem kiedy masz egzam i podejdz do okienka, spytaj sie czy ktos dzis nie przekladal na pozniejszy teramin i jest cos wolnego wczesniej, i tyle, zapisza cie bez problemu,
jesi juz koniecznie chcesz pisac to podanie to adresujesz to kierownika terenowego, w DG jest to pani kierownik, jezeli zaadresujesz do pana dyrektora word katowice/ot DG nic sie nie stanie,
BlueDevil

Postprzez SXE » środa 03 marca 2010, 00:21

Oczywiście, że warto .
Złożenie pisma do dyrektora Word Katowice z podaniem jakiegoś konkretnego powodu powinno przynieść skutek.
http://www.word.katowice.pl/index.php?i ... 2928312687
Pamiętaj, że im "wyżej uderzysz" tym szybciej zadzwonią z nowym terminem.
SXE

Postprzez BlueDevil » środa 03 marca 2010, 00:30

tak, tylko ze te podania nie sa przyjmowane w katowicach, aha i jak ktos z word do ciebie zadzwoni z szybszym terminem to opisz to na forum koniecznie, bo w takie cos to juz na pewno nie uwierze, wkleje tu zdjecia tabliczek informacyjnych o tym ze nie sa przyjmowane te podania to moze w koncu ktos mnie poslucha i po prostu podpbije do okienka "zalapac" sie na okazje, yak jak codziennie robia to inni ludzie
BlueDevil

Powrót do Egzamin na prawo jazdy