UWAGA oszust! OSK "Cztery Kółka" Warszawa/Łomianki

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez szisz9 » niedziela 14 marca 2010, 20:22

Czyli jezeli pojde na Zytnia i zloze zeznania to zajma sie tym? bo na poczatku nie bardzo widac bylo checi z ich strony...

Czy moze sie skontaktowac ze mna osoba ktora najlepiej ogarnia caly temat?

Dziewczyna ktora podjęła sie ze pojedzie do prokuratury po spotkaniu
nie odzywa sie od paru miesiecy...
szisz9

4-kolka

Postprzez Miśka.M » poniedziałek 15 marca 2010, 14:29

witam,
Jestem jedna z osob poszkodowanych ktora dostaje regularnie pisma z prokuratury/sadu. Dostalam pismo ze umorzenie sprawy zostalo odrzucone itepe itede, jesli sie na cos przydam prosze o kontakt rylique@hotmail.com, mam 1 zaswiadczenie o wplacie, drugie zgubilam, zlozylam juz daaawno zeznania na policji. Pozdrawiam i czekam na informacje kiedy i gdzie moge byc przydatna.
Dziekuje rozniez osobom aktywnym za dzialanie:) Ja niestety nie moglam do tej pory zbyt czynnie pomagac ale teraz chetnie pomoge, dla zasady:)
Miśka.M

Postprzez wojak » poniedziałek 15 marca 2010, 14:34

właśnie odebrałem list z sądu o postanowieniu w dochodzeniu. Na razie jest wszystko ok tj prokuratura postanowiła uwzględnić nasze zażalenie i uchylić zaskarżone postanowienie z dnia 30.07.2008 (czyli te wcześniejsze o umorzeniu sprawy)
teraz cytuje"W ocenie sądu zażalenie pokrzywdzonych jest zasadne i zasługuje na uwzględnienie.......Naruszenie art.297 & 1 pkt 4 i 5 kpk uzasadnia uchylenie postanowienia o umorzeniu postępowania i dalsze jego prowadzenie"

Wieć puki co jets narazie wszystko na dobrej dorodze tylko ciekawe ile czasu zajmie im teraz całe śledztwo.
wojak

Postprzez dolores123 » piątek 26 marca 2010, 11:51

Hej, cieszę się, że wreszcie coś się ruszyło. Odnośnie prokuratury kontaktowałam się z tą dziewczyną która załatwiała spotkanie w Radca i zarazem wysyłała pisma do prokuratury, narazie "stoimy w miejscu" musimy uzyskac dane z prokuratury. Jak tylko uda się jej coś załatwić to poinformuje nas jak zawsze mailowo... otrzymaliście ostatniego maila od niej? Mi niestety nie udało się wtedy złożyć zeznań na żytniej ale jak tylko coś się ruszy to będziemy działać. pozdr.
dolores123

Postprzez Agnieszka89 » piątek 26 marca 2010, 18:22

Ja nie dostałam od niej żadnego maila, od spotkania z radcą nie odzywa się. A co napisała?
Ale wiem, że ona ma chyba ograniczony dostęp do netu i dlatego nie ma z nią kontaktu.
Agnieszka89

Postprzez dolores123 » wtorek 06 kwietnia 2010, 12:45

napissała, ze do prokuratury musi sie zglosic osobiście. nie wiem jak syt. wyglada teraz.
dolores123

Re: UWAGA oszust! OSK "Cztery Kółka" Warszawa/Łomianki

Postprzez ola86 » środa 25 maja 2011, 12:52

witam wszystkich zainteresowanych namierzeniem wlasciciela trefnej firmy
widze ze wszyscy sobie darowali cala sprawe-dla tych co nie informuje ze widzialam pania sylwie p czy b jak jechala toyotka podczas lekcji a logo na samochodziku to "babska szkola jazdy" wiec domyslam sie ze tam pracuje!
ja osobiscie mam zamiar dowiedziec sie wiecej i porozmawiac z wlascicielem szkoly kogo zatrudnia !
im wiecej osob zareaguje tym lepszy skutek!
ola86

Postprzez telemasca » niedziela 29 maja 2011, 13:00

A zobaczcie co znalazłem na zumi:

Ośrodek Szkolenia Kierowców Naprzód Robert Budzich
Adres: Grzybowska 47/6; 00-844 Warszawa
Telefon: +48606422833
E-mail: kontakt@euroszkola.com.pl

i jeszcze to:
Ośrodek Szkolenia Kierowców Daytona Budzich Danuta
Warszawa, Grzybowska 47/6
tel. 606-422-833

Jeśli dalej macie problem z odzyskaniem pieniędzy to załóżcie sprawe cywilna w sądzie. Sąd w Lublinie ma wydział elektroniczny i można tę procedurę w całości przeprowadzić bez wychodzenia z domu: https://www.e-sad.gov.pl

Ja już mam sądowy nakaz zapłaty i sprawa jest u komornika. Zróbcie tak samo!
telemasca

Postprzez ola86 » poniedziałek 30 maja 2011, 13:39

To moze dotrzec do niego moze poda adres gdzie wlascicielka firmy zamieszkuje i powiadomic komornika o tym.
To ze znalazles jakies dane na zumi nic nie oznacza bo wszelkie roszczenia sa do tej pani.
ola86

Postprzez telemasca » wtorek 31 maja 2011, 10:48

To jego żona i mieli wspólność majątkową. On też odpowiada za jej długi. Dzwoniłem pod ten numer, ale oczywiście koleś ściemnia, że to nie on.
telemasca

Postprzez wredna franca » wtorek 05 lipca 2011, 16:00

Kochani jak ktoś jest już po jakiejś sprawie, czy też przeszedł już przez te piekło biurokracji to niech odezwie się do mnie proszę.
gg: 1699798 lub e-mail: mrowa_23@o2.pl

Z góry dzięki, bo chcę ostro ruszyć z tą sprawą.
wredna franca

Postprzez tk28 » wtorek 06 września 2011, 15:23

@telemasca
Czy możesz napisać jak załatwiłaś sprawę w e-sądzie. Czy wysyłałaś wcześniej wezwania do zapłaty, etc? Czy możesz podać treść pozwu, jakie dołączyłaś dowody. Napisz też czy komornikowi udało się wyegzekwować pieniądze od Budzichów?
tk28

Poprzednia strona

Powrót do Luźna gadka