Forum Chat #1

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez sharky » wtorek 24 sierpnia 2004, 22:03

leila napisał(a):muszę wam powiedzieć że dziś znowu byłam na Rozmowach w Toku i...tym razem zadałam małe pytanko więc miałam swoje 5 min.zobaczymy za 2 tyg :wink: ale temat był zabójczy....o gejach (bynajmniej nie o tolerancji,czy legalizacji,czy adopcji..!!!)normalnie co się tam działo...a Drzyzga to już w zaawansowanej ciąży-do twarzy jej :wink:

No to ja bardzo prosze o stosowna informacje z dokladna data emisji tego odcinka :D :D :D
Hehe i moze jeszcze jakies naprowadzenei na tresc pytanka :wink: zebysmy wiedzieli, kiedy to bedziesz miala swoje 5 min :lol:
Obrazek
sharky

Postprzez Sławek_18 » środa 25 sierpnia 2004, 10:48

leila napisał(a):tama gochi (nie wiem jak się pisze) w tego Zająca też grałam :D a zmieniam temat bo muszę wam powiedzieć że dziś znowu byłam na Rozmowach w Toku i...tym razem zadałam małe pytanko więc miałam swoje 5 min.zobaczymy za 2 tyg :wink: ale temat był zabójczy....o gejach (bynajmniej nie o tolerancji,czy legalizacji,czy adopcji..!!!)normalnie co się tam działo...a Drzyzga to już w zaawansowanej ciąży-do twarzy jej :wink:
No tylko nie zapomnij nas o tym poinformowac o dokladnej dacie i godzinie :) na pewno bede ogladal chociaz jakbym musial ulotnic sie ze szkoly :)

hehehe Ci co ogladali poprzedni debiut leili wiedza mniej wiecej kogo wypatrywac :D
Blondyneczka za szkielkami :) (chyba ze sie myle z tymi szkielkami ale blondyneczka napewno :) )
Prawo Jazdy na C uzyskane: 20-10-04
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo jazdy na B uzyskane: 08-02-02
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo Jazdy na C-E uzyskane: 23.04.2008
Ilość egzaminów: sztuk 3
Sławek_18

Postprzez ella » środa 25 sierpnia 2004, 11:04

[quote:<&%#$@>]hehehe Ci co ogladali poprzedni debiut leili wiedza mniej wiecej kogo wypatrywac
Blondyneczka za szkielkami (chyba ze sie myle z tymi szkielkami ale blondyneczka napewno [/quote:<&%#$@>]
Ja tez wiem :wink: A włosy długie.
ella
Moderator

Postprzez leila » środa 25 sierpnia 2004, 13:47

tak co do włosów się zgadza ale tym razem nie miałam okularów :wink: to będzie za jakies 2 tyg ja sama nie wiem czy uda mi się wypatrzeć kiedy bo ok.10 wyjeżdżam do Anglii ale może do tej pory puszczą....aha no i w sumie to nie wiadomo co z moim malutkim pytankiem-mogą je wyciąc bo w końcu po to się robi montaż :D a ludzie momentami sie nieźle kłócili a i pośmiać się było z czego :lol: tak to jest jak dwa fronty : pro-gejowskie i anty-gejowskie się spotkają :wink:
Opel Corsa 1.2 City:)od 11.10 moja!!!!
leila

Postprzez bialy » poniedziałek 30 sierpnia 2004, 22:43

Siedze sobie w samochodzie, samochod pod blokiem jakich tysiace w tym miescie, godzina pozna wieczorna (dochodzi 22). Nagle wychodzi stara kobieta łazi w jedna i druga strona, w reku z opakowaniem po kefirze. Staje naprzeciwko samochodu, patrzy sie na mnie, potem na bok, potem na mnie, bierze zamach i sruuuuuuuu centralnie na maske wyrzuca jakies pomyje, czy jakies inne swinstwo. Otwieram drzwi:
-Czy ciebie popierdzieliło durna konieto :?: - Cosmamrocze pod nosem (chyba w stylu tak, tak, tak). Dalej proboje dowiedziec sie o przyczyne tego nie racjonalnego postepowania, a ta stara * sobie niby nic odchodzi. A smierdziało to tak, ze jechac sie wogle nie dało, naszczeście przestawienie nawiewów i otworzenie okien troche pomogło.

Musze sobie sprawic siekiere, wozic ja w bagazniku :twisted: :twisted: :twisted:
bialy

Postprzez ella » poniedziałek 30 sierpnia 2004, 23:36

Może miałeś tak brudny samochód, że pomyślała, że to śmietnik :wink: :D
ella
Moderator

Postprzez bialy » poniedziałek 30 sierpnia 2004, 23:40

Samochod nie byl brudny, nawet gdyby byl troche brudny to by nie zuwazyla, bylo za ciemno.
bialy

Postprzez ella » niedziela 05 września 2004, 20:06

wspolczuje koniecznosci usuwania tego

Można umyć w myjni :wink:
Wiem, wiem to kosztuje :lol:
A tak apropo mycia samochodu, mój stoi pod chmurką a bliżej pod topolami. I zawsze wygląda jakby go ktoś...... Cały ciemno zielony w białe kropeczki. Co dwa dni biega się z kubełkiem, bo wstyd jeździć.
ella
Moderator

Postprzez ezka » niedziela 05 września 2004, 20:24

tak sobie przejrzalam nowe tematy i widze ze jeszcze szkola nie pochlonila :wink: po tygodniu mam cala noc czytania a ja sie chce wreszcie wyspac :)
egzamin kat. B zdany 29.12.2003
ezka

Postprzez ella » niedziela 05 września 2004, 20:47

tak sobie przejrzalam nowe tematy i widze ze jeszcze szkola nie pochlonila po tygodniu mam cala noc czytania a ja sie chce wreszcie wyspac

To chyba jeszcze tak z rozpędu :wink:
ella
Moderator

Postprzez Colin is the best » poniedziałek 06 września 2004, 08:41

ezka napisał(a):tak sobie przejrzalam nowe tematy i widze ze jeszcze szkola nie pochlonila :wink: po tygodniu mam cala noc czytania a ja sie chce wreszcie wyspac :)

Niektórzy mają jeszcze wakacje... :D 8)
Colin is the best

Postprzez leila » poniedziałek 06 września 2004, 11:08

Colin is the best napisał(a):[
Niektórzy mają jeszcze wakacje... :D 8)

dokladnie i jeszcze wyjeżdżają gdzieś by z nich skorzystać :D
Opel Corsa 1.2 City:)od 11.10 moja!!!!
leila

Postprzez ezka » poniedziałek 06 września 2004, 18:58

moze tak nie chwalmy sie tym zeby im przykro nie bylo :wink:
egzamin kat. B zdany 29.12.2003
ezka

Postprzez Mmeva » poniedziałek 06 września 2004, 19:05

Ja też jeszcze mam wakacje 8) ; też mi sie wydaje, że ostatnio mniej piszemy - ale z 2 strony jak się nie zajrzy przez kilka dni ciężko potem nadążyć ;)
Mmeva

Postprzez Colin is the best » wtorek 07 września 2004, 08:49

Mmeva napisał(a):Ja też jeszcze mam wakacje 8) ; też mi sie wydaje, że ostatnio mniej piszemy - ale z 2 strony jak się nie zajrzy przez kilka dni ciężko potem nadążyć ;)

Nie trzeba wszystkiego czytać. Ja tak robię, bo inaczej bym nie wyrobił :D
Colin is the best

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Luźna gadka