Powtórka całego kursu na prawo jazdy kat.B

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Powtórka całego kursu na prawo jazdy kat.B

Postprzez malapanew » poniedziałek 26 kwietnia 2010, 20:41

Witam wszystkich
Dzisiaj byłam ponownie zapisać się na kurs prawa jazdy kat.b, chociaz dopiero teraz w domu po zastanowieniu pomyślałam że przy zapisie nie powiedziałam osobie zapisującej mnie że już wcześniej uczestniczyłam w takim kursie a dzis mija 8 miesiecy jak go przerwałam i nie byłam ponownie na egzaminie praktycznym,moje pytanie jest takie czy mogę tak zrobić że jeśli wcześniej byłam w innej szkole nauki jazdy i w ośrodku głównym egzaminacyjnym jest mój wniosek taki ze zdjęciem to czy jak teraz poszłam od nowa zapisać sie na kurs w innej szkole jazdy to czy mogę tak zrobić jesli juz mam ten wniosek który sie tam składa jak sie zapisuje już w wordzie na egzamin teoretyczny?? proszę Was o odpowiedź pozdrawiam.
malapanew

Postprzez Cyberix » poniedziałek 26 kwietnia 2010, 21:01

A mogłabyś to napisać po Polsku ?
Cyberix

Postprzez agent262 » poniedziałek 26 kwietnia 2010, 21:10

A po co drugi raz szłaś na kurs jeżeli papiery masz juz w WORD'zie?
agent262

Postprzez AbuseArt » poniedziałek 26 kwietnia 2010, 21:11

Cyberix haha ty nie umiesz czytać, stwierdzam po raz kolejny :D

a) ma odbyty kurs 8 miesięcy temu
    b) w wordzie już ma złożone papiery
    c) teraz zapisała się na inny kurs

(informacje otrzymane przez jednokrotne swobodne przeczytanie posta)

Przypuszczam że koleżanka nie czuje się gotowa do egzaminu. No i dobrze, jak ktoś ma pieniądze na kolejne 30 godzin, to czemu nie. Sto razy lepsze niż pchanie się na siłę dwudziesty raz mimo powaznych braków. Przypuszczam że z takim przygotowaniem egzamin będzie bardzo prosty i przyjemny.

malapanew, z ich punktu widzenia to nie jest tak duża różnica, ponieważ dokumenty składa się do WORD i tak po odbytym kursie, czyli gdy jesteś po egzaminach wewnętrznych - w OSK. A zresztą te dokumenty zanosisz Ty, a nie oni... Więc moim zdaniem nic się nie stanie jak odbędziesz kurs bez przyznawania się ze jeden już miałaś. Tylko trzymaj zaświadczenie o odbyciu kursu, na wypadek gdyby z tym starym coś nie poszło. Tzn. kończysz kurs w nowej szkole, i idziesz do WORD, zapisujesz się na egzamin używając tylko dowodu osobistego. Ewentualnie badania lekarskie mogły stracić ważnośc... Tu ktoś mądrzejszy musi uzupełnić
AbuseArt

Postprzez Cyberix » poniedziałek 26 kwietnia 2010, 22:46

AbuseArt napisał(a):Cyberix haha ty nie umiesz czytać, stwierdzam po raz kolejny :D

Czyżby?

malapanew napisał(a):uczestniczyłam w takim kursie a dzis mija 8 miesiecy jak go przerwałam

uczestniczyłam w kursie -> przerwałam...

Skoro ktoś raz pisze tak, raz inaczej, a potem jeszcze coś innego więc na takiej wypowiedzi polegać nie można.

Jeśli już ktoś pisze na forum, to przynajmniej powinien starać się pisać poprawnie a nie jechać ze słowotokiem. Cała wypowiedź to praktycznie jedno wielkie posklecane zdanie. Może to nie miejsce na takie uwagi ale wsteczny analfabetyzm jest przerażający, potem dziwimy się, że ludzie nie potrafią sklecić poprawnie zdania w swoim własnym ojczystym języku.
Cyberix

Powrót do Luźna gadka