Święte krowy i napaleńcy z aparatami

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez tom9 » niedziela 09 maja 2010, 18:50

I uwazasz, ze to oznacza, ze oni sa wyrozumiali dla dostawcow?

Tak. Przykład. Uniwersytecka w Katowicach. Stały punkt SM do blokowania kół, blokują wszystkich co złamali przepis, mnie zostawiają w spokoju. Tak, tak zapewne brakło akurat dla mnie blokady :lol:

Sratu-tatu pitu-pitu...

nic Ci udawadniać nie będę, nie uwierzysz też nie rejestrowałem tego zdarzenia na komórce aparacie. Dodam tylko, że wtedy jechał przedemną gościu w BMW na blachach z innego miasta, go zatrzymali mnie puścili (nawet z auta nie wysiadałem). Przez rynek się bardzo opłaca jechać, bo omija się korki. Zdaje jednak sobie sprawę z tego że wjeżdzając tam narażam się na 200 zł i 5 pkt, dlatego korzystam ze "skrótu", gdy naprawdę potrzebuję. Prawda jest taka, że nie ma przepisy że dostawcy mogą parkować gdzie chcą, jeździć gdzie chcą. Jeden strażnik odpuści, drogi nie. Każdego zaparkowanie samochodu, wjazd pod zakaz to ryzyko na kogo trafimy. Na szczęście prawie zawsze trafiam na wyrozumiałych ludzi.

Pozdrawiam
[b]Kierowca[/b] z prawem jazdy kategorii "B" i "C" 8)

[i]specyficzne podejście do życia[/i]
tom9

Postprzez ziutek101 » czwartek 27 maja 2010, 13:44

No to trzeba dopisywac jak przeszkadza ci mój samochód to zadzwoń wtedy nie będzie jakichkolwiek niedomówień
ziutek101

Re:

Postprzez Młody1 » niedziela 12 grudnia 2010, 15:37

qwer0 napisał(a):
Tak dzialaja porzadne firmy. A firemki, ktore robia za frajera dla kazdego klienta - w takich sie nie zatrudniam.

Możesz napisać które firmy kurierskie są porządne, a które nie? Właśnie chciałem się zatrudnić w jednej takiej, tylko nie wiem w której. Jakie polecasz?
Młody1

Poprzednia strona

Powrót do Luźna gadka