"Wakacje z prawem jazdy"

Tutaj możecie zamieszczać opinie dotyczące kursów na prawo jazdy

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez adalberthus » niedziela 25 stycznia 2009, 22:35

Oficer i inni. Jesteście jednorazowymi forumowiczami, którzy wypowiadają się akurat w temacie pozytywnie, gdzie inni piszą same negatywy.
I ci jednorazówkowi, podejrzewam, tworzą tzw.pozytywną klakę.
jak chceta to jedźta, ale nie jedźta jak chceta
adalberthus

Postprzez atwa21 » czwartek 27 maja 2010, 12:29

Witam. Widzę że forum umilkło, ale jak by ktoś potrzebował zrobić szybko prawko, to polecam wczasy z prawem jazdy w Pensjonacie Amelia w Iwoniczu Zdroju. Jestem świeżo po takich wczasach i wynik jest ekstra bo zdałam :D. Wszystko na miejscu: wykłady, sala komputerowa więc można ćwiczyć testy kiedy się chce. Instruktorzy podjeżdżają pod Pensjonat, są wyrozumiali i cierpliwi. Okolica spokojna można się skupić na nauce. Jadzenie mają na prawdę pyszne, obsługa bardzo miła i pomocna. Podaję stronkę amelii tam znajdziecie więcej informacji: www.pensjonatamelia.pl
Pozdrawiam i życzę wszystkim samych sukcesów przy zdawaniu:)
atwa21

Postprzez piotrekbdg » czwartek 27 maja 2010, 15:00

I zarejestrowałaś się specjalnie na forum żeby wystawić pozytywną opinię tej szkole...Zapewne to ostatni twój post na tym forum, jak i innych "jednorazówek".
piotrekbdg

Postprzez atwa21 » czwartek 27 maja 2010, 15:33

Tak właśnie po to, bo uważam, że te wczasy są na prawdę godne polecenia.
atwa21

Postprzez piotrekbdg » czwartek 27 maja 2010, 15:43

I okolica spokojna i instrukrorzy wyrozumiali i jedzienie dobre. Normalnie El Dorado! I stronę nawet podlinkowałaś. Cud, miód i powidła normalnie.

Cały ten słodki obrazek mąci tylko mało wyszukana i dość prosta w konstrukcji kryptoreklama. Ciekawe czy to pomysł z samej góry czy to taka kreatywność tego "miłego" personelu.
piotrekbdg

Postprzez barbra » czwartek 27 maja 2010, 16:43

"atwa21"
....jak by ktoś potrzebował zrobić szybko prawko...wynik jest ekstra,bo zdałam ...
Pozdrawiam i życzę wszystkim samych sukcesów przy zdawaniu:)

Bardziej ciekawi mnie jakim jesteś naprawdę kierowcą (po tym szybkim kursie)....niż to, że jest extra,bo szybko zdałaś :] ,bo jedno z drugim niekoniecznie idzie w parze.
Mam nadzieję,że poza reklamą ośrodka,będziesz też extra pomocna w "praktycznych"sprawach forum....tu to zdecydowanie bardziej się ceni... :wink:
Ostatnio zmieniony czwartek 27 maja 2010, 16:48 przez barbra, łącznie zmieniany 1 raz
Wszystko jest trudne,dopóki nie stanie się proste..
-----------
Kat. B-marzec 2007
barbra

Postprzez piotrekbdg » czwartek 27 maja 2010, 16:45

Mam nadzieję,że poza reklamą ośrodka,będziesz też extra pomocna w "praktycznych"sprawach forum....tu tozdecydowanie bardziej się ceni...

Tam już szef nie kazał pewnie zaglądać :D
piotrekbdg

Postprzez barbra » czwartek 27 maja 2010, 17:03

No,ale kolego :!: :D :
Instruktorzy podjeżdżają pod Pensjonat, są wyrozumiali i cierpliwi.
to chyba,nie po to by okolicę pokazać w zrozumieniu i cierpliwości,ale by nauczyć jak najwięcej :wink:
-----------
Kat. B-marzec 2007
barbra

Postprzez monikaaa » czwartek 27 maja 2010, 17:46

Witam
Widzę, że nie tylko ja robiłam prawo jazdy w pensjonacie Amelia w Iwoniczu Zdroju. Nie będę się za dużo rozpisywała, bo ktoś pomyśli sobie, że robię reklamę, czy coś podobnego. Powiem tylko tyle, ze w 2 tygodnie zrobiłam prawko, bez zbędnych ceregieli. Wszystko na miejscu po dobrej cenie. Ja znalazłam się tam ponieważ szybko chciałam zrobić prawo, a koleżanka tam robiła więc poleciła mi ten pensjonat. Jakby ktoś był zainteresowany to niech wejdzie sobie na ten link, bo nie chce mi się za bardzo rozpisywać
http://www.pensjonatamelia.pl/wczasy_z_ ... jazdy.html

PS.pozdrowienia dla przemiłej obsługi pensjonatu.
Monika
monikaaa

Postprzez piotrekbdg » czwartek 27 maja 2010, 17:52

Nie będę się za dużo rozpisywała, bo ktoś pomyśli sobie, że robię reklamę,

Niee, skąd Ci to przyszło do głowy? :shock:

Jakby ktoś był zainteresowany to niech wejdzie sobie na ten link, bo nie chce mi się za bardzo rozpisywać
http://www.pensjonatamelia.pl/wczasy_z_ ... jazdy.html

Widzę, że ktoś robi wszytko by link do strony ciagle był "na wierzchu". Zamiast jednak pisać żenujące posty może lepiej byłoby wykupić jakiś baner rerklamowy na takim forum tematycznym jak to i zareklamować się jak na szkołę z aspiracjami przystało?
piotrekbdg

Postprzez barbra » czwartek 27 maja 2010, 18:13

Jakby ktoś był zainteresowany to niech wejdzie sobie na ten link, bo nie chce mi się za bardzo rozpisywać

Jasne,każdy zaiteresowany "szybkim prawkiem"zapewne to zrobi... :lol:
A mnie bardziej ,nadal interesuje,co koleżanki-jako kierowcy :!: mają tu jeszcze do powiedzenia (w konkretnych tematach motoryzacyjnych).
Bo to niewątpliwie najlepsza reklama-zresztą bardzo zalecana,na promowanie dobrych ośrodków szkoleniowych....
-----------
Kat. B-marzec 2007
barbra

Postprzez piotrekbdg » czwartek 27 maja 2010, 18:55

A mnie bardziej ,nadal interesuje,co koleżanki-jako kierowcy mają tu jeszcze do powiedzenia (w konkretnych tematach motoryzacyjnych).

No to jest ciekawie postawione pytanie, ale coś mi się wydaje że niestety pozostanie bez odpowiedzi i nie będziemy mieli zbyt wielu okazji by się o tych umiejętnościach coś więcej dowiedzieć.

Mnie może nie szokuje, ale w pewien sposób irytuje sposób reklamowania tych ośrodków. Dla mnie to brak poszanowania dla inteligencji potencjalnego odbiorcy. Szkolenie jest dobre, instruktorzy mili, jedzenie smaczne, okolica spokojna, miejsce ciekawe...itp itd. Żadnych opisów, szczegółów, osobistych spostrzeżeń tylko skrzętnie ułozone tekściki, proste określenia, podstawowe przymiotniki.... po prostu żenada.
piotrekbdg

Postprzez ella » czwartek 27 maja 2010, 21:57

Użytkownicy piszący z tego IP
atwa21 [ 2 Posty ]

monikaaa [ 1 Post ]

ella
Moderator

Postprzez tristan » czwartek 27 maja 2010, 22:54

Myślę, że dyskusja z marketoidami nie ma sensu. Oni są innym rodzajem człowieków. Kiedyś zamówiłem 20 kubków w jednej firmie. Przysłali mi 3 paczki, za każdą paczkę do zapłacenia za przesyłkę 20zł. W 1 paczce 10 kubków, w drugiej paczce 10 kubków, a w trzeciej paczce... 1 kubek z moim imieniem. Taki prezent-gratis. Mówię im, że nie chcę takich gratisów, za które muszę płacić 20zł za przesyłkę a ichni marketoid głęboko zdziwiony tym swoim naiwno-słodkim tonem, jaki przebija z tych spamów wyżej ,,a dlaczego, przecież to tak fajnie dostać prezent''. Ilekroć się stykam z marketoidami, tyle razy zbliżam się do pewności, że tam trzeba być ograniczonym umysłowo. Oni nawet językiem mówią innym, takim infantylnym, sztucznym, odpychającym.
Ciasna jest brama i wąska droga, która prowadzi do żywota [...] (Mt 7,14)
tristan

Postprzez piotrekbdg » piątek 28 maja 2010, 08:48

Masz rację Tristan, do takich ludzi ciężko dotrzeć. Ale z drugiej strony dziwi mnie że w marketingu takich szanownych ośrodków mających aspiracje na robienie wczasów, kursów i egzaminów pracują osoby których bym nie zatrudnił osobiście do handlowania burakami na straganie, bo jeszcze by coś skopali. Pisanie kilku postów w bliźniaczo podobnej formie z różnych kont, ale jednego kompa to też jest wyczyn nieprzeciętny.
piotrekbdg

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Szkolenie kierowców