cman napisał(a):No przecież ma...
Faktycznie mój błąd. Napisałem tak bo niektórzy moi znajomi mówili że czegoś takiego nie mieli.
przez Jarons » czwartek 10 czerwca 2010, 14:26
cman napisał(a):No przecież ma...
przez ryyybcia » czwartek 10 czerwca 2010, 14:39
przez cman » czwartek 10 czerwca 2010, 14:56
przez Jarons » czwartek 10 czerwca 2010, 14:59
cman napisał(a):A skąd wiesz, że są to często nieusprawiedliwione przypadki?
przez ryyybcia » czwartek 10 czerwca 2010, 15:47
przez szerszon » czwartek 10 czerwca 2010, 18:25
Ale po co tak zamykac drogę ku własnemu PJ ? Moja propozycja-cena za egzamin powinna być wyższa.Moze 5 razy ?ixi25 napisał(a):
Po mojemu powinnien być limit 3 podejść do egzaminu i koniec -> Nie zdasz trzeciego skolej, to nigdy nie dostaniesz prawka!
przez ixi25 » czwartek 10 czerwca 2010, 18:43
szerszon napisał(a):Ale po co tak zamykac drogę ku własnemu PJ ? Moja propozycja-cena za egzamin powinna być wyższa.Moze 5 razy ?
przez szerszon » czwartek 10 czerwca 2010, 19:13
Jesteś przeciwny zwiększeniu ceny za egzamin,a chcesz podnosić cene kursu.Poczytaj oferty szkół-wszyscy dołują.Niewielu będzie ryzykować wydanie dużych pieniedzy na egzamin bez poczucia,ze jest sie dobrze przygotowanym............Limit czasowy,też dobre.ixi25 napisał(a):
Nie pozostawia wątpliwości, iż cena samego kursu prawa jazdy powinna wzrosąć, z powodu koniecznośći wprowadzenia dodatkowych form szkolenia na kat. B. Między innymi np.: jazda w warunkach specjalnych, jazda pojazdami ciężarowymi tzw. TIR oraz innych form doskonalenia jazdy.
przez ixi25 » czwartek 10 czerwca 2010, 19:18
lith napisał(a):Po co mi na B informacje o jeździe tirem? :)
szerszon napisał(a):Jesteś przeciwny zwiększeniu ceny za egzamin,a chcesz podnosić cene kursu.Poczytaj oferty szkół-wszyscy dołują.Niewielu będzie ryzykować wydanie dużych pieniedzy na egzamin bez poczucia,ze jest sie dobrze przygotowanym............Limit czasowy,też dobre.
przez piotrekbdg » czwartek 10 czerwca 2010, 19:28
Po co?, choćby po to, że w ruchu drogowym będzie się uczestniczyło z tymi pojazdami i należy poznać specyfikę prowadzenia i właściwości tych pojazdów. By zrozumieć podstawy zachowania wobec tych pojazdów. Czego niestety na obecnym kursie wogóle nie uczą, a jak to podreślam wiele razy wychodzi to na drogach, czasami w opłakanych skutkach
przez lith » czwartek 10 czerwca 2010, 19:36
przez szerszon » czwartek 10 czerwca 2010, 19:43
Czyli uwazasz,że OSK powinny sobie zafundować po TIRze ? :D To utopia.Może realniej ?......Moja propozycja co do ceny egzaminu,wybacz,bardziej sie trzyma ziemi.ixi25 napisał(a):
Dobrze ale przeczytaj uważnie. Cena kursu miała by być spowodowana realnymi kosztami związanymi z większoną nauką. A prpozycja zwiększenia opłat egzaminacyjnych, nie ma podłoża merytorycznego.
przez ixi25 » czwartek 10 czerwca 2010, 19:48
lith napisał(a):co by innym kierowcom w drogę nie wchodzić.
szerszon napisał(a):Czyli uwazasz,że OSK powinny sobie zafundować po TIRze ? :D To utopia.Może realniej ?......Moja propozycja co do ceny egzaminu,wybacz,bardziej sie trzyma ziemi.
przez lith » czwartek 10 czerwca 2010, 19:53
ixi25 napisał(a):A inni kierowcy, nie muszą wiedzieć jak nie wchodzi w drogę kierowcą"TIR-ów"??