kursy doszkalające

Tutaj możecie zamieszczać opinie dotyczące kursów na prawo jazdy

Moderatorzy: ella, klebek

kursy doszkalające

Postprzez KonradV8 » wtorek 21 września 2010, 18:34

Witam
Jestem po 6 niezdanym egzaminie praktycznym, a do tego ubiegło 6 miesięcy od zaliczenia testów. Co teraz muszę zrobić aby móc przystąpić do kolejnego egzaminu? Wiem o wykupieniu 5h jazdy, ale co dalej z tymi testami? Musze też coś wykupować?.. Jeszcze mam zamiar zmienić ośrodek WORD czy są jakieś problemy w związku z tym? Czekam na info z góry dziękuje
KonradV8

Re: kursy doszkalające

Postprzez ella » wtorek 21 września 2010, 18:55

ale co dalej z tymi testami?

Zdajesz ponownie egzamin teoretyczny. Nic nie dokupujesz.

Jeszcze mam zamiar zmienić ośrodek WORD czy są jakieś problemy w związku z tym?
Nie ma problemu.
Składasz w WORD podanie z prośbą o przesłanie dokumentów do innego WORD. Jak dokumenty wpłyną do tego drugiego to się wtedy zapisujesz na egzamin.
ella
Moderator

Re: kursy doszkalające

Postprzez impreska » środa 22 września 2010, 08:36

KonradV8 napisał(a):Witam
Jestem po 6 niezdanym egzaminie praktycznym, a do tego ubiegło 6 miesięcy od zaliczenia testów. Co teraz muszę zrobić aby móc przystąpić do kolejnego egzaminu? Wiem o wykupieniu 5h jazdy, ale co dalej z tymi testami? Musze też coś wykupować?.. Jeszcze mam zamiar zmienić ośrodek WORD czy są jakieś problemy w związku z tym? Czekam na info z góry dziękuje

no i wykupujesz kurs dokształcający 5 godzin w dowolnym ośrodku szkolenia kierowców, potwierdzony zaświadczeniem, zaświadczenie wraz z opłatą egzaminacyjną składasz w wordzie przy zapisie na egzamin.
impreska

Powrót do Szkolenie kierowców