Jesteśmy otwarci na nowe znajomości z forum :)
Ej, chyba z tymi starymi to przesadziłaś - ja czuję się jeszcze młodo ;)
przez to ja » wtorek 21 września 2004, 23:53
przez sylurek » środa 22 września 2004, 00:10
przez leila » środa 22 września 2004, 14:42
to ja napisał(a):Długowłosa blondynka w zielonym sweterku i spódniczce. Ma na imię Agnieszka (bynajmniej tak mi się wydaje...) ;)
przez miros » środa 22 września 2004, 14:42
przez Colin is the best » środa 22 września 2004, 14:50
miros napisał(a):wiem, zrobmy sekte forumowa. bedziemy wielbic forum i modlic sie do niego. a guru beda moderatorzy i admini :) :) :) :) :) :)
przez bialy » środa 22 września 2004, 15:13
leila napisał(a):więc też będę się dowiadywać kiedy sa powtórki :?
przez miros » środa 22 września 2004, 15:55
przez Colin is the best » środa 22 września 2004, 18:30
miros napisał(a):a co colin myslisz ze bedziesz lepszym guru???? chyba snisz. oficjalnie oglaszam ze zostajesz wydalony z naszej sekty (jesli powstanie :) )bedziesz przesladowany do konca pobytu na tym forum (jesli sekta powstanie). nie znaznasz juz tu spokoju (jesli powstanie sekta)
ogolnie piszac masz przerabane (jesli sekta powstanie)
tyle :) :) :) :)
przez Mmeva » środa 22 września 2004, 21:09
miros napisał(a):wiem, zrobmy sekte forumowa. bedziemy wielbic forum i modlic sie do niego. a guru beda moderatorzy i admini :) :) :) :) :) :)
nowych czlonkow bedziemy przyjmowac bardzo ostroznie po dlugich staraniach. muahhahahhaha :) :)
przez to ja » środa 22 września 2004, 22:20
Mmeva napisał(a):miros napisał(a):wiem, zrobmy sekte forumowa. bedziemy wielbic forum i modlic sie do niego. a guru beda moderatorzy i admini :) :) :) :) :) :)
nowych czlonkow bedziemy przyjmowac bardzo ostroznie po dlugich staraniach. muahhahahhaha :) :)
Przeciez my już sektą jesteśmy - a Ty wygadaleś, nieładnie ;)
przez to ja » środa 22 września 2004, 22:43
leila napisał(a):to ja napisał(a):Długowłosa blondynka w zielonym sweterku i spódniczce. Ma na imię Agnieszka (bynajmniej tak mi się wydaje...) ;)
tak wszystko sie zgadza :D i właśnie wróciłam z Londynu i jestem wsciekła bo wiadomo nie mogłam oglądnać tego odc.ale miała mieć go nagrany i co...w domu zapomnieli :!: więc też będę się dowiadywać kiedy sa powtórki :? heh jak to miło znowu stukać na kompie...ale w Anglii jest jeszcze lepiej-piękne miasto ten Londyn (ale4 i drogie i bardzo ruchliwe:)
przez sylurek » czwartek 23 września 2004, 10:19
przez Mmeva » czwartek 23 września 2004, 12:36
przez Colin is the best » czwartek 23 września 2004, 13:26