Tomek Kulik napisał(a):Kilka razy pokazałeś, że nie znasz przepisów,
No nie tylko ja
Tomek Kulik napisał(a):technice jazdy nie wspominając.
To, ze nie zgadzam sie z Toba co do metody jaka szkolisz kat. A nie znaczy, ze nie mam szacunku co do tego jakie masz nastawienie do tego co robisz, czy jekie efekty to odnosi. W przeciwienstwie do Ciebie nie jestem zadufany w sobie tak jak Ty, wiem, ze sa ludzie odemnie lepsi. Powtorze i wiec jeszcze raz, to, ze na swoim podworku jestes jednym z lepszych nie znaczy, ze jestes najlepszy, o innych podworkach wogole nie wspomne.
Pozatym, o jakiej technice mowisz ? Z tego co jest ogolnie wiadomo, szkolisz tylko i wylacznei kat A !
O tym, ze gdy ja jezdzilem juz autami posiadajac Prawo Jazdy to Ciebie jeszcze na swiecie nie bylo, nie zapytam rowniez o ilosc kilometrow jaka sam nakreciles poprzez wspolczucie abys sie tu sam nie osmieszyl.
Tomek Kulik napisał(a):Na forum motocyklowym już dałeś czadu,
W dziale Humor napewno
Powiem tak, sa pewne dziedziny / tematy, ze Twoja wiedza przewyzsza moja i to jast bezsprzeczne.
Co do forum motocyklowego to zostales tam zapedzony nie jeden raz w kozi rog, tak samo jak Twoj kumpel UFI. W kilku tematach nie byles wstanie odpowiedziec na pytania, chowajac ogon pod siebie i odchodzac z tematu jak nie pyszny. Odpowiadzi na postawione pytania nie mam do dzis.
Co do mojej osoby, to nie Tobie roztrzygac czy podrobka czy pseudo jestem, po prostu za maly i za cienki na to jestes. Majac 32 lata wypadalo by juz wiedziec, ze pewne fakty stwierdzaja osoby kompetentniejsze od Ciebie, ktorych opinia jest NIEPODWAZALNA. Poprzez epitety jakimi mnie obrzuciles pokazales jedynie, ze nerwy Ci puscily i ze PROSTAK jestes !
Zegnam, na tym forum nie zamierzam wiecej z Toba dyskutowac, obawiam sie bowiem, ze sciagniesz mnie do swego poziomu i zaklepiesz doswiadczeniem.
Szanowne grono Forumowiczow chcialbym przeprosic za dyskusje nie na temat.