slayergt napisał(a):no właśnie ale mógł mnie puścić ten egzaminator
no jak cię trzymał to warto by było jeszcze do odwołania molestowanie wrzucić
przez skov » czwartek 03 marca 2011, 22:30
slayergt napisał(a):no właśnie ale mógł mnie puścić ten egzaminator
przez slayergt » czwartek 03 marca 2011, 22:32
przez bobpl » czwartek 03 marca 2011, 23:35
slayergt napisał(a):no właśnie ale mógł mnie puścić ten egzaminator tym bardziej nigdzie błędu wcześniej niezrobiłem
slayergt napisał(a):jak myślisz warto się odwołać?
slayergt napisał(a):Bo jak niebędzie tego na kamerze
przez lith » piątek 04 marca 2011, 02:31
bobpl napisał(a):jesli byl ktos na rondzie to nie miales prawa wjechac.
przez bobpl » piątek 04 marca 2011, 09:47
lith napisał(a):bobpl napisał(a):jesli byl ktos na rondzie to nie miales prawa wjechac.
Nie no, z tym to ostro przegiąłeś
przez lith » piątek 04 marca 2011, 11:09
PORD napisał(a):ustąpienie pierwszeństwa - powstrzymanie się od ruchu, jeżeli ruch mógłby zmusić
innego kierującego do zmiany kierunku lub pasa ruchu albo istotnej zmiany prędkości,
a pieszego - do zatrzymania się, zwolnienia lub przyspieszenia kroku
przez piotrekbdg » piątek 04 marca 2011, 13:28
skoro egzaminator mu depnal po hamulcu - przed rondem z jego strony byl znak 'ustąp pierwszenstwa'.
Wiec jesli za ciezarowka ktos sie kulał, to na egzaminie mógł go za to uwalić - bo nie ustąpił pierwszeństwa.
przez slayergt » piątek 04 marca 2011, 14:28
przez lith » piątek 04 marca 2011, 14:37
przez bobpl » piątek 04 marca 2011, 16:26
piotrekbdg napisał(a): czyli na egzaminie nie wolno w ogóle wjechać na rondo, tylko trzeba nad nim przefrunąć?
lith napisał(a):Jeżeli rzeczywiście zdążyłbyś wjechać na rondo zanim ciężarówka zjechała na tyle, że był możliwy przejazd za nią to rzeczywiście zostałeś uwalony niesłusznie... ale wtedy ten drugi samochód to powinieneś był zobaczyć w lusterku jak już
przez slayergt » piątek 04 marca 2011, 16:30
przez lith » piątek 04 marca 2011, 16:31
przez slayergt » piątek 04 marca 2011, 16:44
przez bobpl » piątek 04 marca 2011, 17:05
slayergt napisał(a):Wobraź sobię małą krzyżówkę
slayergt napisał(a):powiedzieli że rzeczywiście niesłusznie mnie oblał,bo tam jest zawsze ruch a małe rondo więc stał bym tam niewidomo ile.
slayergt napisał(a): jedyne co mi na myśl przychodzi to poprostu chciał to mnie uwalił
slayergt napisał(a):jeżeli na środku miasta co są różne ronda uliczki wogóle duży ruch sobie radziłem i nawet raz byle jakiegokolwiek błędu niepopełniłem to czemu tam bym to zrobił co tam takiego ruchu niema.
przez lith » piątek 04 marca 2011, 17:10