WORD i 3 nie zdane egzaminy ????

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

WORD i 3 nie zdane egzaminy ????

Postprzez micholes » czwartek 05 maja 2011, 10:34

Witam. W 2000 roku pierwszy raz podszedłem do egzaminu praktycznego (potem z róznych powodów mialem przerwe) i ostatnio nie zdałem 2 razy. Z tego co pamietam w tamtych latach nie było dodatkowych jazd po 3 niezdanym egzaminie (a przynajmniej o czyms takim nie slyszałem) i w zwiazku z tym mam pytanie. Czy WORD dobrze robi podpisujac tamten pierwszy egzamin do tych dwóch niezdanych ostatnio???? NO jesli dobrze kombinuje to tamten był ponad 10 lat temu. Musiałem robic badania wiec wydaje mi sie, ze WORD sobie w kulki leci. Pomóźcie.
micholes

Re: WORD i 3 nie zdane egzaminy ????

Postprzez ella » czwartek 05 maja 2011, 19:58

Czy WORD dobrze robi podpisujac tamten pierwszy egzamin do tych dwóch niezdanych ostatnio????

Oczywiście, że prawidłowo.
ella
Moderator

Postprzez Amos » piątek 06 maja 2011, 13:07

ella napisał(a):
Czy WORD dobrze robi podpisujac tamten pierwszy egzamin do tych dwóch niezdanych ostatnio????

Oczywiście, że prawidłowo.

A niby dlaczego prawidłowo? Czy już w 2000 bądź 2001 roku obowiązywały przepisy o dokształcie po trzech niezdanych egzaminach?
To nie prędkość zabija, tylko bezmyslność, złe przepisy i kiepska infrastruktura...
Amos

Postprzez lith » piątek 06 maja 2011, 14:00

Nie wiem czy obowiązywały, ale czemu miałby teraz zdawać na starych zasadach? Sztuka jest sztuka. Trzy oblane egzaminy i dokształcanie... nie ma nigdzie wspomniane chyba, że muszą to być egzaminy przeprowadzone po jakiejś dacie. A egzaminy liczysz teraz, a nie w 2000 r.
lith

Postprzez Amos » piątek 06 maja 2011, 18:31

Nie na starych zasadach, tylko na nowych, a skoro pierwszy egzamin był na starych, to nie powinien być liczony...
To nie prędkość zabija, tylko bezmyslność, złe przepisy i kiepska infrastruktura...
Amos

Postprzez Borys_q » piątek 06 maja 2011, 20:54

Z tego co pamietam w tamtych latach nie było dodatkowych jazd po 3 niezdanym egzaminie

Lipiec 2000 roku na pewno już obowiązywały.
Szybka jazda nie wymaga odpowiednich umiejętności. Trzeba jedynie wiedzieć który pedał odpowiada za jej zwiększanie.
Borys_q

Postprzez lith » sobota 07 maja 2011, 16:08

Nawet gdyby był na starych to nie wiem czemu miałby się nie liczyć. To tak jakby wprowadzono jakis przepis obowiązujący dla osób po 40 roku życia... i by się ktoś tłumaczył, że on skończył 40 przed wejściem przepisu, więc jego to już nie obowiązuje.
lith

Powrót do Egzamin na prawo jazdy