Badania PJ

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Badania PJ

Postprzez freekPL » wtorek 17 maja 2011, 18:29

Witam.Sprawa jest taka.Rozpocząłem kurs B,lekarz podbił mi badania na 5 lat z powodu mojej wady wzroku.Podczas trwania kursu na samochód zachciało mi się kursu A.Udałem się do innego lekarza,który podbił mi bezterminowe prawko,gdyż moja wada się nie pogarsza.I tu moje pytanie.Jak z tym prawkiem będzie mogę mieć jedno terminowe a drugie bezterminowe?
Dziękuję i pozdrawiam:)
freekPL

Re: Badania PJ

Postprzez el_ryba » wtorek 17 maja 2011, 18:42

freekPL napisał(a):Witam.Sprawa jest taka.Rozpocząłem kurs B,lekarz podbił mi badania na 5 lat z powodu mojej wady wzroku.Podczas trwania kursu na samochód zachciało mi się kursu A.Udałem się do innego lekarza,który podbił mi bezterminowe prawko,gdyż moja wada się nie pogarsza.I tu moje pytanie.Jak z tym prawkiem będzie mogę mieć jedno terminowe a drugie bezterminowe?

Nie składaj tamtych dokumentów do wordu, tylko te co robiłeś na A, o ile masz na tych badaniach wbite B.
B- 16.05.2008// C- 03.12.2010// C+E- 03.01.2011// D- 20.05.2011
el_ryba

Postprzez freekPL » wtorek 17 maja 2011, 18:52

el_ryba napisał(a):
freekPL napisał(a):Witam.Sprawa jest taka.Rozpocząłem kurs B,lekarz podbił mi badania na 5 lat z powodu mojej wady wzroku.Podczas trwania kursu na samochód zachciało mi się kursu A.Udałem się do innego lekarza,który podbił mi bezterminowe prawko,gdyż moja wada się nie pogarsza.I tu moje pytanie.Jak z tym prawkiem będzie mogę mieć jedno terminowe a drugie bezterminowe?

Nie składaj tamtych dokumentów do wordu, tylko te co robiłeś na A, o ile masz na tych badaniach wbite B.

Tak też zamierzałem zrobić ale właściciel OSK, w którym robię PJ powiedział że daty się nie będą zgadzać.Gdy przyjdzie pora na ponowne badania za 5lat to robię tylko badania na B czy na A też?I czy w wydziale komunikacji mogą się do czegoś przyczepić?
Dzięki za szybką odpowiedź
Ostatnio zmieniony wtorek 17 maja 2011, 20:19 przez freekPL, łącznie zmieniany 1 raz
freekPL

Postprzez qwer0 » wtorek 17 maja 2011, 20:19

Tak też zamierzałem zrobić ale właściciel OSK, w którym robię PJ powiedział że daty się nie będą zgadzać.

Jakis robiacy w majty ze strachu ten wlasciciel OSK.
On ma u siebie trzymac przez czas trwania kursu (czy dluzej to nie wiem) Twoje badania z data nie pozniejsza niz rozpoczacie kursu.
Do WORDu mozesz zlozyc badanie jakie chcesz - z przed roku, z przed tygodnia, z przed godziny - jakie tylko chcesz, aby nie bylo "przeterminowane".
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 255 znaków
qwer0

Postprzez freekPL » wtorek 17 maja 2011, 20:22

qwer0 napisał(a):
Tak też zamierzałem zrobić ale właściciel OSK, w którym robię PJ powiedział że daty się nie będą zgadzać.

Jakis robiacy w majty ze strachu ten wlasciciel OSK.
On ma u siebie trzymac przez czas trwania kursu (czy dluzej to nie wiem) Twoje badania z data nie pozniejsza niz rozpoczacie kursu.
Do WORDu mozesz zlozyc badanie jakie chcesz - z przed roku, z przed tygodnia, z przed godziny - jakie tylko chcesz, aby nie bylo "przeterminowane".

No i tu jest problem, bo kurs na b zacząłem wcześniej (jakieś 2tyg. temu) a A 2dni temu,więc data z nowego badania jest świeższa.
freekPL

Postprzez qwer0 » wtorek 17 maja 2011, 20:45

No i? W OSK zostawiasz oba badania, do WORDu zaniesiesz jedno (o ile masz tam wbite wszystkie interesujace Cie kategorie).
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 255 znaków
qwer0

Postprzez freekPL » wtorek 17 maja 2011, 20:57

qwer0 napisał(a):No i? W OSK zostawiasz oba badania, do WORDu zaniesiesz jedno (o ile masz tam wbite wszystkie interesujace Cie kategorie).

Czyli do WORDu nie zanoszę papierka z datą rozpoczęcia kursu tylko zaświadczenie o ukończeniu kursu?Bo jeżeli data rozpoczęcia kursu różnić bedzie się z datą badań to raczej lipa
freekPL

Postprzez Borys_q » wtorek 17 maja 2011, 22:21

Najwyżej pokażesz pani w WORD stare badanie do wglądu, w końcu ozdrowiałeś więc nie powinno być problemu.
Szybka jazda nie wymaga odpowiednich umiejętności. Trzeba jedynie wiedzieć który pedał odpowiada za jej zwiększanie.
Borys_q

Postprzez freekPL » wtorek 17 maja 2011, 22:24

Chyba że przegadam babke w OSK żeby zmieniła datę rozpoczęcia kursu
freekPL

Postprzez qwer0 » środa 18 maja 2011, 09:42

Łoo rany, kolejny trzesacy portkami.
Czyli do WORDu nie zanoszę papierka z datą rozpoczęcia kursu tylko zaświadczenie o ukończeniu kursu?Bo jeżeli data rozpoczęcia kursu różnić bedzie się z datą badań to raczej lipa

Juz nie pamietam dokladnie, ale na papierku od OSK jest zarowno data rozpoczecia jak i zakonczenia kursu. Do tego badania lekarskie, ale nigdzie nie jest napisane, ze maja to byc te same badania co wtedy. Teoretycznie im nowsze badanie tym lepiej, bo bardziej aktualne.
Zapewniam, ze nikt w WORDzie nie bedzie robil z tego tytulu problemow. A juz na pewno nie bedzie zadnej lipy, bo niby za co?
qwer0

Postprzez freekPL » środa 18 maja 2011, 14:08

qwer0 napisał(a):Łoo rany, kolejny trzesacy portkami.

Juz nie pamietam dokladnie, ale na papierku od OSK jest zarowno data rozpoczecia jak i zakonczenia kursu. Do tego badania lekarskie, ale nigdzie nie jest napisane, ze maja to byc te same badania co wtedy. Teoretycznie im nowsze badanie tym lepiej, bo bardziej aktualne.
Zapewniam, ze nikt w WORDzie nie bedzie robil z tego tytulu problemow. A juz na pewno nie bedzie zadnej lipy, bo niby za co?

Ok. wielkie dzięki.Uspokoiłeś mnie:)W OSK zostaną stare badania,które zrobiłem jako pierwsze a te nowe pójdą do WORDu.
Jeszcze raz dzięki
freekPL

Powrót do Egzamin na prawo jazdy