Niesamowita historia z egzaminu!

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Niesamowita historia z egzaminu!

Postprzez spitta » sobota 11 czerwca 2011, 13:00

Witam,
miałem dzisiaj egzamin na kategorię B. niestety poległem na teorii (3 błędy). czekałem jednak dalej na koleżankę, ktora miala tego samego dnia egzamin. ona teorie zdala. wyobraźcie sobie moje zdziwienie, gdy czekając w poczekalni, wywołano moje nazwisko. niedowierzałem, że to o mnie chodzi, bo troche sie zdenerwowałem po tym, jak oblałem teorię.
egzaminator zaprowadzil mnie na placyk, wszystko poszlo gladko, choc nie obylo sie bez ciekawych sytuacji. otoz jedna babka wjechala na moj łuk, podczas gdy ja cofałem do koperty. ale mniejsza o to.
ostatnim manewrem było parkowanie. podczas wyjazdu tyłem, wymusiłem pierwszeństwo nad rowerzystą. egzamin z wynikiem negatywnym, szczerze żałuję, bo czułem, że zdam. miałem uczucie, że egzaminator to jakiś moj krewny, taki był symaptyczny, jeszcze mnie pochwalił i widziałem, że chciał, żebym zdał.

teraz mam pytanie, co mam zrobic? przeciez nie zdalem teorii, a zostalem dopuszczony do praktyki. nie zdalem i musze miec kolejne podejscie. jak to zalatwic? placic jak za oblana teorie czy praktyke?
spitta

Re: Niesamowita historia z egzaminu!

Postprzez Szabla » sobota 11 czerwca 2011, 22:12

To się porobiło chłopie, chociaż szczerze wątpie żeby taki błąd przeszedł.
A - 2012
B - 24.01.11
C - 09.09.11
Szabla

Postprzez spitta » niedziela 12 czerwca 2011, 12:26

no właśnie wiem, ale nie wiem, co w tej sytuacji robic
spitta

Postprzez Borys68 » niedziela 12 czerwca 2011, 12:40

Ahoj!
Postąp uczciwie - zapisz się od nowa na teorię.
Borys
PJ ("1.06"; "78") odebrane 4.V.2009
Borys68

Postprzez netsatan » niedziela 12 czerwca 2011, 13:32

Dlaczego nie zgłosiłeś tego od razu?
netsatan

Postprzez lith » niedziela 12 czerwca 2011, 14:06

A co miał do stracenia? o.O jak na klasówce za dużo punktów Ci policzyli to leciałeś wyjaśniać za wszelką cenę? :P
lith

Postprzez spitta » niedziela 12 czerwca 2011, 14:40

lith napisał(a):A co miał do stracenia? o.O jak na klasówce za dużo punktów Ci policzyli to leciałeś wyjaśniać za wszelką cenę? :P

no własnie. na prawde blisko bylem zdania tego egzaminu :D
spitta

Postprzez Borys_q » niedziela 12 czerwca 2011, 15:08

Nie bój nie bój nawet jak byś miał pozytywny to byś się tylko dowiedział, że egzamin masz do powtórki.
Szybka jazda nie wymaga odpowiednich umiejętności. Trzeba jedynie wiedzieć który pedał odpowiada za jej zwiększanie.
Borys_q

Postprzez spitta » niedziela 12 czerwca 2011, 16:03

czyli żadnych nieprzyjemności w związku z tą sytacją miał nie będę i powinienem zgłosić się na egzamin teoretyczny i praktyczny?
spitta

Postprzez wooly » niedziela 12 czerwca 2011, 17:52

Kolego pojedz do WORD i wyjaśnij sprawę, jeżeli naprawdę zaszła pomyłka, w co wątpię, WORD taką sprawę rozstrzygnie na twoją korzyść, czyli egzamin praktyczny będzie cię kosztował 50% ceny. Jak nie to składaj skargę do marszałka województwa, że zaszła pomyłka i mimo wyniku negatywnego z teorii odbył się egzamin praktyczny co jest niezgodne z przepisami........
[b][b][b]kúrwa JAK MAM USUNĄĆ KONTO Z tego pier dolone go forum??!!!!!!!@$$@@???????????[/b][/b][/b][/color]
wooly

Postprzez spitta » niedziela 12 czerwca 2011, 18:57

a pamięta ktoś może, czy po zakończeniu teoretycznej części na ekranie gdzie ukazuje sie wynik podana jest ilosc bledow, ale w formie takiej, ze pokazuje ile bledow za duzo zrobilismy? czyli jak ja mialem 3 bledy to napisane bylo ze max. liczba bledow to 2 a ja zrobilem 1 wiecej.
bo juz teraz to sam nie wiem i troche mnie to martwi, ale pamietam dobrze, ze wyswietlilo sie wynik negatywny. no a jazde to mialem na pewno :D
spitta

Postprzez wooly » niedziela 12 czerwca 2011, 19:37

I tak to właśnie z wami jest, nie doczyta tylko rzuci okiem co wyświetla komputer i tyle, a później ma dylematy, więc pora rozwiać twe chore myśli. Otóż system "testowy" wyrzuca wyniki testów do systemu WORD, jakbyś miał negatywa z Teorii to żaden egzaminator nie miałby możliwości wylosowania Ciebie do egzaminu Praktycznego, po za tym egzaminator wpisuje wynik egzaminu do wniosku zaraz po zakończonym egzaminie, przeważnie robi to z listy, którą drukuje po zakończonym egzaminie. biuro obsługi też rozdziela teczki i raczej pomyłki nie było. Вы понимаете?
Powiem krótko, zadałeś teorie!!!!
[b][b][b]kúrwa JAK MAM USUNĄĆ KONTO Z tego pier dolone go forum??!!!!!!!@$$@@???????????[/b][/b][/b][/color]
wooly

Postprzez dylek » niedziela 12 czerwca 2011, 19:50

spitta - a nie robiłeś czasem testów równocześnie na A i B ??
słyszałem (nie potwierdzone ), że istnieje możliwość w takim przypadku, że system wyświetli wynik negatywny, pomimo tego, że de facto będzie pozytywny.
Dzieje się tak w sytuacji, gdy jest 1 błąd w części zasadniczej testu i po 1 błędzie w częsciach specjalistycznych dla A i B. System wskazuje 3 błedy i negatywny, a w rzeczywistości jest dla A - 2 błędy, dla B - 2 błędy = oba pozytywnie.
Pozdrawiam z prawego fotela "eLki" :D
dylek
Moderator

Postprzez netsatan » poniedziałek 13 czerwca 2011, 00:34

lith napisał(a):A co miał do stracenia? o.O jak na klasówce za dużo punktów Ci policzyli to leciałeś wyjaśniać za wszelką cenę? :P

Nie.

Ale czy zgłosić znaczy "a ja nie zdałem teorii, a każą mi zdawać praktyczny i ja nie chcę!"? Podejść, zapytać CZY zdał teorię. Albo "od razu" jako po tym niezdanym praktycznym.

Zgłosić problem - bo w gruncie rzeczy jest to problem. Tylko robić to w WORDzie, a nie na forum, gdzie nikt nie ma pojęcia jak sprawa zostanie rozstrzygnięta.
netsatan

Postprzez wooly » poniedziałek 13 czerwca 2011, 01:12

Nie może być żadnej pomyłki, jakby miał wynik N z testów, to od razu wszystko jest w systemie i nie dopuszcza delikwenta do praktycznego, koniec kropka.
wooly

Następna strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy