Tez to przechodzilem
Wszystko ok, a tu nie moge ustawic patyczkow
Bardzo wazna sprawa to ostrosc wzroku, jesli masz chociaz minimalna wade na cwierc dioptrii powinienes zaopatrzyc sie w okulary lub soczewki.
Ja jestem krotkowidzem, okazalo sie, ze nalezalo skorygowac moja ostrosc wzroku na jednym oku o wlasnie cwiarteczke - z idealnym wzrokiem stereometr nie stanowil juz wiecej zadnego problemu
Mam spróbować jeszcze raz ? Są szanse, że go zalicze ?
Pewnie! Probowac jeszcze raz! Wazna kwestia jest tez przyjscie na badanie wyspanym. Zero stresu, pelny relaks i bedzie dobrze
Jesli pracownia psychologiczna, w ktorej robisz badania posiada tez inny stereometr, to mozesz poprosic o probe na innym, np wiekszym, gdzie jest wieksza tolerancja, lub jak masz badanie na duzym, to probe na malym. Jak nie maja innego, to popros o konsultacje w poradni, gdzie maja inny stereometr - w koncu z Twoimi oczami jest wszystko ok, co potwierdza badanie okulistyczne. Zaliczenie badania tylko na jednym z urzadzen nie gwarantuje pozytywnej opinii, ale udowodnisz w ten sposob, ze widzisz obuocznie, a problem stanowi np. stres czy niewyspanie - wtedy mozna liczyc na wieksze zrozumienie ze strony osoby przeprowadzajacej badanie.
Kwitek od okulisty niestety nic nie da
Ale skoro wg okulisty widzisz obuocznie, to nie musisz sie przejmowac tym, ze cos jest nie tak; przyjdz na badanie wypoczety, w dobrym humorze, a do badania podejdz na powaznie, ale bez stresu i powinno byc ok

To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 255 znaków